Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Brwi

Polecane posty

hejmam strasznie długie i grube włoski na brwiach,znacie jakiś sposó żeby je osłabić lub troszke rozjaśnić????

nikt nie zna żadnego sposobu??:(

a po co rozjaśniać? wyregulować i będa ładna ozdobą. samemu lub u kosmetyczki, około 15 zł.

Gość poli18
ludzie co za pomysly z rozjasnianiem brwi tylko wyrwac ja chodze do kosmetyczki i za 6zł mam nawet masaz brwi:)

Gość xxxxiiiixxxx
ale to pewnie boli ja sie wlasnie tego bolu boje strasznie tak juz dawno bym byla u kosmetyczki ale bol mnie paralizuje:(

Gość a co zrobić jeśli nie ma się
połowy brwi? wygolić i pozwolić,żeby odrosły ciemne?? kredki mi jakoś nie pomagają albo nieumiejętnie to robię, a chcę mieć swoje naturalne.

Gość jak ktoś
się boji bólu wyrywania włosków z brwi - to znaczy że nie wie co to jest prawdziwy ból! :-P

depilacja brwi za każdym razem boli mniej, więc warto, z czasem to nawet swego rodzaju przyjemność, że sie wyrywa to co niepotrzebne. Z połowa brwi to niewiadomo co zrobić :0 jak zgolisz to odrosną bardzo nieregularne (spotkałam sie z tym :p ) a poz tym jak chodzić ze zgolonymi brwiami? :o

Ale narzekasz....Ja ma takie brwi jakby w g**** patykow nawsadzac jak to sie mowi :)

Gość agawa1410
herbatą spróbuj,żęsy rozjaśnia:p

Najlepiej będzie jak pójdziesz do kosmetyczki i ona zrobi porządek z twoimi brwiami. I najlepiej żeby kobieta znała się na rzeczy, bo jak się okazuje brwi można doprowadzać do porządku róznymi metodami. Odrazu mówię żebyś z daleka omijała kosmetyczki które przycinają włoski - i sama tego też już nigdy nie rób!! Co do bólu to jest on niewielki albo wcale go nie ma, więc nie ma czego się bać:) A jeśli naprawdę bardzo chcesz rozjaśnic brwi to polecam rozjaśniacz do włosów, ale taki który rozjaśnia 2-3 tony. Sama ostatnio rozjaśniałam swoje brwi i wyszło bardzo ładnie, dokładnie tak jak chciałam.

Gość corbic
narzekasz? brwi pięknie ozdabiają twarz, nie jedna marzyłaby o ciemnych mocnych brwiach ;] nadaj im ładny ksztalt i cacy :)

Gość maddzia20
Polecam wam dziewczyny metodę microbading http://www.brwi.com.pl/ która daje rewelacyjne efekty. Jeśli chcecie żeby wasze brwi były piękne i gładkie to polecam tą jedną z najlepszych metod w zakresie pielęgnacji brwi ! :)