Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna 26

dobry dermatolog Poznan polecicie??

Polecane posty

Gość taka sobie jedna 26

czesc!mam taki dosc nietypowy problem.. wyrosla mi kurzajka pod stopa i chcialabym cos z tym zrobic ale niewiem do jakiego lekaza pojsc.. z racji tego nietypowego miejsca nie chcialabym zeby byl to byle kto.. bede wdzieczna za wszystkie wpisy.pozdrawiam i dziekuje:)

Gość taka sobie jedna 26
nikt mi nic nie powie:(

Gość Clabin plus
hej-jesli jestes pewna ze to kurzajka, kup odpowiedni srodek w aptecy i usun sama. Ja tak przynajmniej zrobilam:) zastosowałam Clabin plus-nie wiem czy w Pol. tez jest pod ta nazwa, bo mnie akurat 'chwycilo' w niemczech i tam zakupilamJestem rowniez z Poznania, ale niestety nie znam dobrego dermatologa.pozdrawiam serdecznie.

Gość taka sobie jedna 26
clabin dzieki serdeczne. jestem raczej pewna ze to kuzajka bo poszlam do kosmetyczki -myslalam ze to odcisk-usunac ta narosl i ona po obejzeniu powiedziala ze to kuzajka i ze nie moze mi tego usunac bo czasami mogloby mi sie wysypac potem na calej stopie.. latem probowalam potraktowac to cos przeroznymi masciami plastrami i czym sie tylko dalo skonczylo sie na tym ze zrobila mi sie rana na 4cm i prawie nie moglam chodzic.. teraz mi sie wygoilo a narosl caly czas jest..wkuza mnie to bo lubie miec ladne i zadbane stopy bez chropowatosci pod spodem.. ale zapytam o cos na kuzajki.. a moze ktos mi jeszcze cos napisze?:)

Gość upupup....

z tego co wiem to dermatolog który usunie ci cos takiego to jest w przychodni na mickiewicza ale niestety nie mam telefonu chyba ze zadzwonisz na oddział ortopedii to oni ci podadza numer do dermatologa (ale bardzo cięzko jest sie tam dodzwonic ) 0618436494