Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniczka

Zakończyłam zwiazek i cierpie

Polecane posty

Gość samotniczka

Zakończyłam zwiazek, który trwał ponad 2 lata i myślałam,ze to będzie ten jedyny na całe życie i co? I zniszczyłam wszystko. Odeszłam, zostawiłam go a teraz cierpie :( Myślałam,że trzeba kierować się rozumjem, a nie sercem i chyba żałuje. Wiem,ze juz za późno,ale serce płacze, bo sama nie wiem, czy dobrze zrobiłam.

Gość no to
napisz cos wiecej a nie zagadkowo myslalam , zrobilam ale co?? 😠

Gość nie martw sie
Na początku zawsze boli, przejdzie ci. Zajmij sie teraz sobą, nie mysl oprzeszłosci. A ile masz lat? mieszkaliscie ze soba?

Gość Asicka
Jaki miałaś powód do zerwania?? Tęsknie za Moim MIśkiem!!:(

Gość waldooś
czasem o wiele lepiej jest kierować się rozumem niż sercem :)

Gość samotniczka
Byłam w zwiazku ponad 2 lata. poznałam go przez przyjaciółke i zakochałam się na zabój. Po roku wyjechałam do niego i zamieszkałam z nim, ale nie układało się nam najlepiej. On jest włochem i wyjeżdźając do niego zostawiłam całe moje życie, aby byc z nim. Nie żałowałam, bo bardzoi chciałam wyjechać, uciec i zacząć nowe życie u jego boku,ale nie do końca było tak,jakbym sobie tego życzyła. Czułam się tam samotna-nie pracowałam, nie miałam znajomych a on też nie zawsze miał dla mnie czas i zrozumienie. Czułam się samotna i chciałam wrócić i zacząć normalne życie w Polsce. Po miesiącu jednak zaczęłam siezastanawiać, czy to miało sens. Potem on sam stwierdził,że też nie może żyć beze mnie i starał się zmienić, ale nie było mu łatwo, bo ma ciężki charakter. A ja zamiast zaakceptować fakt,że sięstara, szukałam dziury w całym. Zaczęłam mu robic awantury bez powodu aż w końcu zakończyłam ten związek. Czuje się nieszczęśliwa, bo mimo,że nie było wcale idealnie, teraz czuje sięcholernie samotna, i czuje, jakbym zrobiła największy bład w życiu :( Jest mi tak strasznie źle....

Gość no to moze
da sie cos jeszcze uratowac...jesli cie kocha to przyjmie spowrotem...

Gość a ja zakończyłam i ...
jestem wreszcie szczęśliwa.:) mogę realizować siebie.nikt mnie nie krytykuje, nie muszę bać się o czyjeś zdrowie, denerwować, bo znowu jest pijany, bo ma syf w mieszkaniu, bo jest bez pracy, na nic mu nie wystarcza, bo ma zły nastrój, bo wszyscy są źli, bo powinnam z nim zostać a ja ośmielam się wyjść, bo ja się uczę , a on się nudzi...blehhhhh

Gość NIE MARTW
sie przejdzie ci i nie zaluj ja tu mieszkam i wiem jacy sa wlosi!! tylko rozrywka dla nich sie liczy, i maminsynkami sa wiec wczesniej to lepeij , napewno nie bylo dobrze jak czulas sie w tym zle!!! przejdzie ci to dosc szuybko tylko nie uzalaj sie nad soba a wyjdz z domku i zyj dziewczyno ZYJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Gość samotniczka
problem w tym,ze ja go kocham, bo jak nigdy w życiu zakochałam się i pomimo tego, co zakłądałam wcześniej uwierzyłam,ze miłość to sens życia. Uwierzyłam ,że dzięki temu warto żyć, a teraz czuje cholerną pustke i nie wiem, co robić. On nie był ideałem, wkurzał mnie nieziemsko, ale kochałam go, tyle,że nie umiałam zaakceptować jego wad,czułam się niekochana i samotna-ale obawiam się,że to nie była akurat jego wina, tylko moja, bo mam cholernie niskie poczucie własnej wartości-nie wierze w siebie i nie wierzyłam w jego miłość. Teraz czuje się jakbym straciła jedyną wartościową rzecz, jaka mnie w życiu spotkała-prawdziwe uczucie jakie miałam, i jedynego faceta, którego kochałam. Żałuje tego co zrobiłam, ale chyba już nie ma odwrotu :(

dziewczyno uciekaj od wlocha. zrobilas bardzo dobrze, sama bylam w zwiazku z wlochem ale to bylo dawno, na szczescie krotko, pewnie jestes jeszcze bardzo mloda.. predzej czy pozniej by cie zdradzal na lewo i prawo( to u nich normalne) a potem stalabys sie sluzaca

Gość samotniczka
właśnie ta zdrada mnie przerażała-tymbardziej,że wiedziałam,ze zdradził swoje dwie wcześniejsze dziewczyny i były to ponoć poważne związki, więc skąd mam pewność, ze nie zdradził mnie? Tymbardziej,że jego praca-to ciągłe wyjazdy.... To nie dawało mi spokoju :(

dla przykladu: moja kumpela byla z wlochem przez rok( on byl w dodatku koszmarnie brzydki serio) wyjezdzali do siebie czesto on deklarowal jej wiernosc i ona w to wierzyla, pewnego dnia jednak poklocili sie( o jego cpunstwo) i w przyplywie gniewu wyznal jej ze jak nie bylo zdradzal ja z 12 ( 12!!!!) panienkami, tak sie jej zwiazek skonczyl, znalam go osobiscie i facet byl brzydki jak noc a mimo to wabil panny na lewo i prawo. naprawde wlosi to chlerni kurwiarze a wloszki dziwki jakich malo, same do lozka wskakuja eh aha z moimw wlochem zakonczyl sie zwiazek bardzo szybko( oszukal mnie swiadomie)

aha i skoro on zdradzal 2 swoje poprzednie panny widac zasady moralne dla niego nie istnieja( to jest od nich niestety silniejsze) ty pewnie jestes naiwną blondynka ( jaką ja kiedys bylam) ale sie wyleczylam z wlochow, teraz mam faceta polaka( poznalam go jak jeszcze cierpialam po zwiazku z ta meska wloska swinia i tobie tez radze rozejrzec sie za polakiem

Gość samotniczka
wiesz masz pewnie racje, skoro zrobił to z nimi, to pewnie nie będzie miał wyrzutów co do mnie, tymbardziej,że ma taką prace, że często wyjeżdźa do "biednych" krajów, gdzie ma ogromnie powodzenie, takze nie wierze w wiernośc ale... Serce nie sługa. Zastanawiam się,czy moze on nie jest inny, może on mnie faktycznie kocha i wcale mnie nie zdradza? Jak to sprawdzić? Nie da się, a zaufać nie potrafie-dlatego cierpiałam i chciałam to skończyć, tylko,ze teraz cieżko mi na duszy i nie wiem,czy nie ppełniłam największego błedu w życiu...

Gość ojej...
no chyba raczej niecodziennym zjawiskiem byłoby gdybyś była w tej sytaucji very happy. Normalne, że boli, że pustka, zważywszy że nie byl to chłopak zza płota, tylko dochodzi do tego ponowna zmiana środowsika etc... Z tego co czujesz wynika tylko tyle, że jesteś normalna, reagujesz standardowo, więc nie radziłabym wnioskować ze swojego dyskomfortowego samopoczucia, że popełniłaś błąd. Podjęłaś dezyzję, która wymaga determinacji i gdyby nie było poważnych powodów to i determinacji by nie było. Słowem, najprawdopodobniej podjęłaś jedną z najlepszych decyzji w swoim życiu 🌼

Gość samotniczka
dzięki ojej. Jest mi ciężko i żałuje, ale faktycznie, gdyby było ok, pewnie nie podjęłabym takiej decyzji

Gość to nie zawsze prawda
ze jak raz ktos zdradził to znowu zdradzi. ja zdradziłam faceta bardzo cierpiałam i zostawiłam go. a teraz mam nowego faceta i kocham go tak bardzo ze wiem ze go nie zdradze. Sa zawsze wyjatki od reguły.

Gość samotniczka
no właśnie i nie wiem,czy tym razem mnie zdradzi, czy nie, ale ciężko mi zaufać-nie ufam facetom, tymbardziej jemu,bo wiem,ze to zrobił. On mnie zapewnia o swojej wierności-udowadnia na każdym kroku, ale ja mam watpliwości. Tylko czy słuszne?

Ja własnie rozstałam się z facetem, z którym byłam 7 lat :(( . Czuję się z tym fatalnie, taka pustka i w ogóle. Teraz najchętniej pobiegłabym do niego, ale wiem..... że to byłoby bardzo egoistyczne! bo teraz czuję jedynie strach przed samotnością. Myślę , że prawdziwa miłośc przetrwa ...... tak się pocieszam ;(

Ja własnie rozstałam się z facetem, z którym byłam 7 lat :(( . Czuję się z tym fatalnie, taka pustka i w ogóle. Teraz najchętniej pobiegłabym do niego, ale wiem..... że to byłoby bardzo egoistyczne! bo teraz czuję jedynie strach przed samotnością. Myślę , że prawdziwa miłośc przetrwa ...... tak się pocieszam ;(

Gość samotniczka
a dlaczego sięrozstałaś? Z Twojej winy czy z jego?

samotniczka to nie jest normalny facet!! to włoch!!! skoro podjelas taka decyzje widocznie musiały istniec jakies ku temu przeslanki.i co wyszlabys za niego za maz? i co laskawy padrone di casa by ci rozkazywal? bil? pomiatal? zdradzal z kazda napotkana kobieta? eh dziewczyno

Gość samotniczka
tyle tylko,że serce nie sługa...