Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedomyslny

Dziewczyny - w jaki sposób staracie się zwrócić na siebie uwagę...

Polecane posty

Gość niedomyslny

No właśnie dziewczyny: jeśli np.: jesteście na dyskotece czy imprezie i zobaczycie faceta, który wam sie naprawde podoba, w jaki sposób staracie zwrócić na siebie jego uwagę? pytam nie tylko o te sposoby "świadome" ale również te "podświadome", które wykonujecie "mimo woli"?

Gość kowe love
Ja osatnio ściągnęłam majtki koło sklepu na mojej wiosce, wszyscy wylecieli to zobaczyć, albo patrzyli przez okna. gadali o tym tydzień ;)

Gość na każdą pannę z dyskoteki
patrzę jak na potencjalną szmatę, którą dybało wielu brudnych meneli a moja powinna być księżniczką

Gość kowe love
no tak ty chodziśz na dyski a twoja dziewczyna jak by tam weszła automatycznie z księżniczki zmienia się w szmate.... świetna filozofia... A ty co tam robisz ??? nie szmacisz sie czasem ??? Książe wśród szmat ???? chyba powinneś w tym czasie na wawelu siedzieć i do smoka szeptać.

Gość niedomyslny
no pewnie, że tak - bo ty to ku*wa na pewno książe jesteś ino żeś sie z konia sperdo**ł... tylko ciekawe jak skoro konia to ty co najwyżej w reku trzymasz i go walisz przed panienkami z netu... spier** z topika szmaciarzu

zauwazylam u siebie pewnien niekontrolowany symptom: spogladam na niego gdy nasze spojrzenia spotykaja sie spuszczam wzrok i w duchu obiecuje sobie ze juz wiecej nie ale to jest silniejsze wiec wkolo tak az wkoncu usmiecham sie i potem to juz zazwyczaj stoi chwile potem obok mnie;)

Gość lebla
fajne bluzgi

Gość niedomyslny
czy to jest choroba ze wale konia przy kazdym spotkaniu z dziewczyna? jestem podjarkiem????

Gość niedomyslny
lubie wachac kleksy na swoich majtkach ,puszczone podczas pelni ksiezyca na spotkaniu z urocza kobietą,o zachwycajacej urodzie i dlugich nogach:P

Gość bigabagabugu
uuuuu,niedobrze z Toba bracie,zalecam czopki na przeczyszczenie:D te czopy maja byc takie 30 cm-owe:D

Gość kmiot
hm... dziewczyny nie załamujcie facetów - czy jedyne na co was stać by zwrócić uwagę waszego wymazonego faceta to spuszczanie wzroku??? i bierne czekanie az ten bidulek sie domyśli??? a jak sie nie domysli??? - a być moze to ten wasz wymazony??? kurcze to my faceci tak harujemy żeby was poderwać... a wy... jestem zdegustowany waszą "cipowatością" :P

Gość niedomyslny
nie no dzięki za te setki odpowiedzi... i jak tu was kobiety zrozumieć jak nie chcecie nam pomóc... a potem macie pretensje ze faceci sa tacy niedomyślni... brak odpowiedzi dowodzi ze niedomyslnośc facetów to wyłacznie wasza wina :P podszywaczy pozdrawiam 🖐️ dretwi jacyś dzisiaj jesteście - jak ja sie podszywam to po to zeby ludzie przynajmniej sie uśmiali... - weźcie sie zmobilizujcie i wymyslcie coś naprawde śmiesznego :P

Gość taxcochica
Jak mi się podoba to próbuje nawiązać kontakt wzrokowy ,uśmiecham się jak przechodze koło niego. To wszystko jest naturalne i wychodzi samo z siebie. Każdy kumaty odgadnie sygnał.

odpowiedni sygnał odgadnie każdy nawet ten niedomyślny. :) cała prawda kryje sie w spojrzeniu