Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mała

co jej powiedzieć??pocieszać??nie wiem sama/

Polecane posty

Gość taka mała

chłopak mojej koleżanki wyjechał do włoch,musiał(skąplikowaa sprawa,nieważne czemu) ona sie załamała,zakochala sie wnim,on jej tez powiedział ze ją kocha,musial wyjechac nie miał wybory hcyba na kilka meis.:/ ona jest załamana,płącz ei wogóle,ja nieiwem co jej móić?czy ją pocieszac??????? jak z nia rozmawiam to nie wiem:( żal mi jej Kasiorek trzymaj sie:(

Gość all right
większość moich znajomych tak żyje pół roku zagranicą pół roku w Polsce..część związków się przez to rozpadło część par się pobrała i żyją jak rodziny marynarzy..takie czasy

niech zbiera kase i jedzie do niego :)

Gość przyszła marynarzowa
Wiadomo, że zarówno Jej jak i Jemu jest ciężko, ale jak się kochają to wytrzymają!! Wiem to z własnego doświadczenia. Jak poznałam swojego chłopaka, to okazało się, że On za 2 miesiące wypływa na drugi koniec świata, bo do Japonii i to na pół roku. Było to straszne uczucie, wielka niepewność czy się angażować w taki związek czy też nie, a co za tym idzie niesamowita próba Naszego zaufania i uczucia, które przecież dopiero się zaczynało rozwijać. Ale po wielu rozmowach, mimo wszystko postanowiliśmy spróbować i ku Naszej wielkiej radości przetrwaliśmy ten czas, choć było bardzo ciężko, jedyny kontakt jaki mieliśmy to smsy - kilka w tygodniu. Ten czas niesamowicie Nas wzmocnił i utwierdził w przekonaniu że On to ten Jedyny a Ja ta Jedyna :). Jesteśmy ze sobą już 2 lata, niestety połowa tego czasu spędzona na odległość tzn. w morzu, ale Nasze uczucie nadal kwitnie, rozwija się i to jest najważniejsze. I taki będzie już Nasz los...

Gość widać że ta dziewczyna
jeszcze prawdziwych problemow nie miala w życiu jeśli takie coś ją załamało.

Gość pisze się skOMplikowana