Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzę o tym

Marzę o tym

Polecane posty

Gość Marzę o tym

Chciałbym mieć dziewczynę, przytulać ją, trzymać jej dłoń, czuć ciepło jej ciała i oddechu, dotykać jej włosów, całować ją iżeby ona mnie przytulała, dotykała, całowała. Żeby wtulała się we mnie, żebyśmy rozmawiali po cichutku, żebyśmy razem leżeli, żebym należał tylko do niej a ona tylko do mnie. Chchiałbym żebyśmy uprawiali seks przy nastrojowej muzyce, żeby ona miała orgazm w tym samym momencie co ja, żeby się wtedy do bardzo mocno przytuliła i żebyśmy sobie leżeli, leżeli i leżeli tacy przytuleni...... .. .. . . ... . . . . . . . . . .

Gość mam na imię prymitiv i jestem
prawiczkiem

Gość Marzę o tym
dopowiedziałeś/ łaś moją wypowiedź? Czy mowisz za siebie? Czemu prymityw?

Gość ja też marzę o tym
Chciałabym mieć chłopaka, przytulać go, trzymać jego dłoń, czuć ciepło jego ciała i oddechu, dotykać jego włosów, całować go i żeby on mnie przytulał, dotykał, całował. Żeby wtulał się we mnie, żebyśmy rozmawiali po cichutku, żebyśmy razem leżeli, żebym należała tylko do niego a on tylko do mnie. Chchiałabym żebyśmy uprawiali seks przy nastrojowej muzyce, żeby on miał orgazm w tym samym momencie co ja, żeby się wtedy do bardzo mocno przytulił i żebyśmy sobie leżeli, leżeli i leżeli tacy przytuleni...... .. .. . . ... . . . . . . . . . .

Gość kolka nerkowa
a ile masz latek i skad jestes?

Gość to sie styknijcie
i sie bedziecie macac nawzajem

a ja marze o nowym camaro, jest przejebane, stare mi się nie podobało, nie pogarzę barracudą,challengerem

Gość Marzę o tym
21 i pół i jestem z warszawy, nadal nie rozumiem, czemu prymityw natomiast ciesze sie ze ktos jeszcze sie wypowiedzial... do "ja też marzę o tym" nabijasz sie czy mowisz serio?

Gość ja też marzę o tym
Całkiem serio...

Gość kochamDawidaW
Marzę o tym ----> przypomniałeś mi o pewnym chłopaku, do którego miałam sentyment, ale już... tegoż sentymentu nie mam :)

Gość ja też marzę o tym
tak jak myslałam można tylko pomarzyć...

Gość Marzę o tym
do "a ja marzę.... " dzieki:) bardzo mi milo:) ale mi wydaje sie to zupelnie naturalne, wrecz nie moge sobie za bardzo wyobrazic jak moglo by byc inaczej tzn "zimno" jak mialoby byc zimno to po co w ogole sobie glowe zawracac i czas marnowac do "plisken" a coz to jest camaro, barracuda i challenger? to byl prom kosmiczny- o to ci chodzilo? a barracuda to taka ryba... do "ja też marzę o tym" jak milo:) naprawde nie sadzialem ze ten topik zyska taki odzew, poprostu napisalem to pod wplywem chwili...:) do "olaboga nie wytrzymom " czy to taka zadkosc? do "kochamDawidaW" czemu juz nie masz tego sentymentu? trafilas na jeszcze lepszego chlopaka? czy innego?

Gość Marzę o tym
do "ja też marzę o tym" myslalas ze mozna tylko pomarzyc? ze nie mozna tego zrealizowac? dlaczego tak myslalas? a teraz cos sie zmienilo? myslisz juz inaczej?

Gość Marzę o tym
a czy ktos marzy o czyms innym? czy ktos sie ze mna nie zgadza?

Gość Marzę o tym
a o czym zwykle mowi chlopak? i o czym zwykle marzy?

Gość Marzę o tym
do "olaboga nie wytrzymom " czasem o tym marzysz? a na codzien? co jest na codzien?

Gość Marzę o tym
jestem coraz bardziej zdziwiony, bo jeszcze jak pisalem ten topik to nie sadzilem ze przytulenie moze byc taka rzadkoscia? to co ludzie robia jesli sie nie przytulaja????...(???)...

Na codzień staram sie nie marzyć. Dla mnie jest to jakoś tak dziwnie nieosiągalne. Moje marzenia są raczej takie przyziemne: znaleźć pracę, nie bac sie o przyszłość, takie banały.

Gość Marzę o tym
no to coż, jak juz bede mial dziewczyne:) to bedzie fajnie:) obym nie trafil na taka ktora lubi zimny seks albo przytulanie bez seksu:(((( jak myslicie cesto sie takie zdazaja? obym na taką nie trafil no ale jak raz na taka trafie to moze za drugim razem juz nie...:)

Gość Marzę o tym
no to nie sa banaly...ja pewnie ejstem rozpieszczony i dlatego mi przychodza do glowy takie glupie pomysly...hm tylko nurtuje mnie pytanie w takim razie co ludzie robia jesli sie nie przytulaja? w ogole nic nie robia? przeciez nie wszyscy sa samotni, sa pary....

Gość Marzę o tym
a uprawiaja seks bez przytulania? hm uczucie..zawsze mi sie wdawalo ze byc z kims bez uczucia to oszukiwanie ktorego na dluzsza mete nie da sie wytrzymac..mi sie tak wydaje...ale ja tam sie moze nie znam...

Gość Marzę o tym
oho chyba wszystko chłopiska sobie poszly , żaden sie nie wypowie? bardzo prosze...:)

Gość kochamDawidaW
Dlaczego ? Na swojej drodze spotykam coraz więcej intrygujacych chłopaków, którzy są błyskotliwi i elokwentni. W nim zadłużyła się moja koleżanka. Przez nią byłam zmuszona zwrócić na niego uwagę. Mam z nim kontakt - jeśli odzywa się do mnie regularnie każdego dnia to coś we mnie pęka .. :)

Przytulanie sie jst nizbędnie konieczne dla normalnego czlowieka, jadnak z samotności ludzie dziwaczeją, bo nikt ich nie przytula. Obyś znalazł ta jedyną i wyprzytulał ją za wszystkie czasy! a ona Ciebe :P

Gość Marzę o tym
no coz to bedzie piekny dzien..kiedy te marzenia sie spelnia..jeden z najpiekniejszych:) ale ja naprawde nie sadzilem ze to taka rzadkosc i nadal w to nie wierze.. przeciez tyle jest par, np sposrod dziewczyn ktore znam 90 procent ma chlopakow!!! i czesto widze jak sie trzymaja za rece, przytulaja nawet przy ludziach wiec myslalem ze jak sa sami to..:) no coz:) ale milo ze myslicie tak jak ja i tez o tym marzycie , to jest super:) :):) zeby tylko przestalo byc to w sferze marzen:)

Gość lefyhILW
nie mam potrzeby przytulania sie do wszystkich

Gość kochamDawidaW
Przystąp zatem do realizacji swych marzeń! :) Czy coś stoi temu na przeszkodzie ? Jest w swoim serduchu kobietka, którą chciałbyś objąć i razem z nią odpłynąć ?