Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADWRAZLIWA 23 LATKA

HELP!NADWRAZLIWA SKORAW NIEKTORYCH MIEJSCACH PRZY DOTYKU SPRAWIA BOL!!!!

Polecane posty

Pisze tutaj , bo bylam z tym u lekarza i szukalam w internecie i nic nie znalazlam na ten temat[tylko pisze o autyzmie itp] Od kilku miesiecy boli mnie cialo... tzn boli w sensie takim ,ze jak sie kapie, to sprawia mi bol..... nie tylko szorujac gabka[ co robilam zawsze i nie bylo tego ,ale gdy dotykam reka, gdy sie przebieram , Szczegolnie okolice nog[ tam gdzie mam popekane naczynka, co moze to tlumaczyc] ale i : ramiona, rece, plecy!!!! kiedy ktos klepie mnie po przyjacielsku, to czuje dyskomfort. Gdy sama nawet chce sie przebrac, ubran ,nasmarowac balsamem tym co zawsze [nivea] to jest tak samo.... kiedy brat nagle podbiegai przytula sie to krzycze :,,aaaaaaaaa'' -bo nie bylam przygotowana na tzw ,,nagly atak ''. kiedy jestem przygotowana i wiem ,ze np ja przytule albo ten ktos to jest inaczej ..[tzn lekko przytulam bo serio-czuje sie jak emerytka:(] bylam u lekarza ,wspomnialam przy okazji grypy , ktora przechodzilam i powiedzial ,ze to takie ,,przejsciowe zimowe''. czy ktos tez tak mial? ratujcie ,bo nawet kapiel boli:(:(:(

prosze... niech ktos mi pomoze....:(