Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja tylko ja

Jestem zrozpaczona. Diane35, a trądzik.....

Polecane posty

Gość to ja tylko ja

Rok temu brałam Diane 35 i bardzo pomogła mi na trądzik. Pryszcze zeszły praktycznie po miesiącu stosowania. Przestałam brać, bo nie widziałam takiej potrzeby. Teraz biorę Diane drugi raz ponieważ mnie wysypało. Kończę pierwsze opakowanie i nie pomogła nic:(

Gość robaczynka
ja biore 5ty miesiac i bez rewealacji , ze tak powiem... :P wiem, zadne pocieszenie:P

widocznie tym razem musisz poczekac dluzej. skoro kiedys dzialaly teraz tez tak powinno byc. u mnie dzialanie bylo widoczne dopiero po 3 miesiacach. roznie organizm reaguje.nie martw sie, musisz byc cierpliwa.

Ja tez brałam diane ze względu na trądzik. Brałam ją półtora miesiąc i nie było efektów.Niestety musiałam przerwać, bo bardzo źle się czułam.

Gość to ja tylko ja
Będę jeszcze brała Diane, jak w dalszym ciągu nie pomoże, poraz setny ruszy moja przygoda z dermatologami:)

Gość nie wiem co jest
do to tylko ja: powiedz mi czy Tobie po Diane znikl zupelnie tradzik? ja bralam 8 miesiecy i mimo to mam dalej ten problem, nie ukrywam ze poprawa jest ale napewno nie jest idelanie:/ szczegolnie nie pomoglo na klopoty z dekoltem:/ teraz juz musze odstawic bo diane nie mozna brac zbyt dlugo i nie wiem co dalej:(

Ja jestem na 7-mym opakowaniu i nie widze znaczącej poprawy, miała mi pomagać na włosy i też nic, powiedziałabym nawet że bardziej mi sie przetłuszczają :( mam zamiar z tym skończyć, bo ciągle mi sie spać chce jak to biore :/