Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja tylko ja

Mam dość topików o rozepchanej pochwie!!

Polecane posty

Gość to ja tylko ja

Nie rozumiecie, że tym samym zniechęcacie kobiety do macierzyństwa i zmuszacie do CC?? Kobiety opanujcie się!!

Gość Rodząca3
No własnie! ja urodziłam trójkę dzieci i wcale nie mam rozepchanej, ani rozciagnietej pochwy!!! A sex mam nawet teraz lepszy!!!!!!!!!!

Gość Me too

Gość mala krysia z opola
tak tak tak! moze masz dosc tych tematow bo cos Cie boli? Jak masz dosc to ich nie czytaj! a bejeczki o tym ze sex po naturalnym porodzie jest lepszy mozesz opowiadac swojej dzidzi:P:P pogadajcie z ginami to kazdy jeden powie ze pochwa staje sie szersza po porodzie.. potem sie kurczy ale juz nigdy nie jest tak waska jak przed porodem! koniec zaklamaniu! zacheca sie tym kobiety do cc? i dobrze! myslisz ze jak ty jestes tam rozepchana naturalnym to kazda musi byc?! pewnie byloby Ci razniej!:P:P

Gość mamusia78
Absolutnie nie zgodzę się z tym, że po porodzie KAŻDA kobieta jest rozepchana, szeroka itp itd Rodziłam dwukrotnie. Po 1szym porodzie zostałam tak pozszywana, że przez długi czas odbycie stosunku graniczyło z cudem. Pozniej było już OK. Po drugim nie popękałam i nie byłam nacinana więc nie zakładano mi szwów. Mimo to wszystko wygląda bardzo ładnie, nie jest powyciągane, wiszące, rozciągnięte - wygląda naprawdę fajnie :p A sex? Bez zarzutów :)

Gość kaska107
ja rowniez urodzilam 2 dzieci i nie moge powiedziec, ze mam rozepchana, sex jest bardzo fajny i ani ja ani moj maz (on przede wszystkim) nie narzekamy na wielkosc!

Gość znajaca sie na rzeczy
Witam! od 7 miesiecy jestem polozna wiec pozwolcie ze sie wypowiem. Pochwa po porodzie staje sie szersza.. potem sie obkurcza.. fakt faktem taka jak przed juz nie bedzie .. ale bez przesady- nie jest jakims wiadrem;) i jeszcze jedna sprawa ktora mnie w oczy kole- dziewczyny.. nie mylcie pojecia pochwa i wejscie do pochwy! Lekarz nie zszywa wam pochwy tylko wejscie do niej.. tak ze mozecie miec wrazenie ze przy wejciu jestescie bardzo ciasne.. no niestety to tylko wrazenie bo w srodku zazwyczaj po naturalnym porodzie pochwa jest luzniejsza;) Pozdrawiam

No cóż... Ktoś tu ma dość tych tematów, a tu się okazało ze takie tematy są bardzo potrzebne. Przynajmniej czegoś się dowiecie kobity:)

Gość mnbvcxz
Mysle,ze takie tematy sa potrzebne. Ja jeszcze nie rodzilam,ale chcialabym bardzo wiedziec, czego sie mam spodziewac. Chcialabym dowiedziec sie wszystkiego dokladnie wczesniej i byc po prostu na to przygotowana- fizycznie i psychicznie. Co prawda opowiesci o szerokiej pochwie nie zniechecaja mnie do porodu naturalnego, bo zwyczajnie nie wierze,ze pochwa rozszerza sie az tak bardzo,ze az uniemozliwia satysfakcjonujace wspolzycie- moze sa to wyjatkowe przypadki. Nie wierze, jak to twierdza niektorzy,ze po porodzie kobieta nie moze byc atrakcyjna kochanka. Nie wierze,ze kazda kobieta po ciazy tyje, ma rozstepy, obwisly biust, szeroka pochwe- to jest logiczne i oczywiste,ze jej cialo sie zmiania. Ale na pewno nie jest tak,ze te zmiany sa bardzo widoczne i znaczace, na pewno nie zmianiaja diametralnie stosunkow z mezem (a przynajmniej nie w kazdym wypadku). Ale popieram tego rodzaju tematy,bo jak juz wczesniej wspomnialam dobrze jest wiedziec,czego ma sie czlowiek spodziewac i dobrze jest sie na to przygotowac.

Gość mnbvcxz
Jeszcze a propos ogolnie pojetych zmian ciala w ciazy i po niej: zna wiele kobiet, ktore sa szczuple,zadbane i atrakcyjne,mimo,ze urodzily dzieci. Znam rowniez mnostwo zaniedbanych kobiet, ktore jeszcze nie rodzily. Czasem troche szersza pochwa jest lepsza od zaniedbanego kaszalota z waska pochwa.

Gość odswiezam

adwokatkami teorii, że pochwa po naturalnym się nie rozciąga są (przynajmniej na tym forum) kobiety, które z różnych względów nie mogły mieć cc. Wystarczy tylko przestudiować parę topików

Gość no tak...
wszystkie robcie sobie cc czy potrzeba czy nie.Pewnie że zawsze lepiej być piękną i młodą i ciasną ale beez przesady...co wart jest facet i jego milość oparta tylko na pochwie?bynajmniej dla mnie taki związek byłby stracony.To tak jakbym każdemu facetowi po zapoznaniu mierzyła członka i to byłoby kryterium naszego być albo nie być razem.