Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpiąca ewa

śpię na twarzy, szybko się ze starzeje?

Polecane posty

Gość śpiąca ewa

podobno w czasie snu na brzuchu, jednoczesnie na twarzy strasznie sie rozciąga i niszczy skóra. słyszałyscie o tym? tak samo jesli spi sie na biuście szybciej wiodczeje i opada.

Gość Nie wiem naprawde
ale ja tak spie i inaczej nie umiem :(

Gość śpiąca ewa
ja własnie tez tak spie, ale lepiej sie przezucić na plecy niż pózniej wydawac fortune na kremy ;-(

Gość Aagata
Najpierw się udusisz..........

a ja śpię na boku, też podobno szkodzi na zmarszczki, ale mam to gdzieś, używam filtrów na co dzień, a spanie na plecach olewam, wolę mieć zmarszczki niż chrapać i umrzeć z bezdechu :P

Gość w związku
w związku z tym lekko paranoicznym pytaniem ;) odpowiadma: Warto spać w zwisie , z głową skierowana do dołu, wtedy przeciwdziałamy sile ciążenia i zmarszczki są mniejsze

Gość lenifka
Zawsze mozna robic jeszcze gimnastyke twarzy, oraz spac na malej poduszce:) nie ma jak jaski.

Gość karal
ZESTARZEJĘ a nie ze starzeje

Gość jakie to ma znaczenie
w jakiej pozycji śpię. Ludzie! To jakaś paranoja. Na plecach przecież też nie jest wskazane sypiać bo właśnie jak ktoś wyżej napisał pojawia się ten bezdech, chrapanie. Zawsze w każdej pozycji będzie coś nie tak. Zresztą co mi z tego, że usnę na wznak. W trakcie snu zmieniamy pozycję po kilka, kilkanaście razy zupełnie tego nieświadomi. Są rzeczy na które nie ma się kontroli i trzeba się z tym pogodzić a zmarszczki zapewniam was i tak dostaniecie prędzej czy później. Od starości, śmierci się nie ucieknie. To nieodłączna część życia ludzkiego. Ja uwielbiam zasypiać na brzuchu. Sprawia mi to przyjemność. Daje jakieś nieokreślone poczucie bezpieczeństwa. Tak jakbym się przytulała do kogoś, do czegoś. No i jest mi cieplej. Jestem strasznym zmarzluchem.

Gość spie od zawsze na plecach
i jakos dziwne,ze jeszcze zyje :D Zmarszczki sie pojawia wczesniej badz pozniej ,ale lepiej jak pozniej,a nie wczesniej ,mam czas,poczekam ;)