Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlaaaa21

CZY JESTEM W CIAZY? prosze o pomoc !

Polecane posty

Gość karlaaaa21

dwa miesiace temu zmienilam tabletki anty na loestrin 20 pierwszy miesiac ok, po 3 tyg przerwa i okres, w tym miesiacu po trzech tyg przerwa, okresu nie ma, wczoraj powinnam zaczac nowe opakowanie, 7dmio dniowej przerwie, okresu NIE BYLO ale tabletke musialam polknac.. wiem, ze powinnam isc do lekarza, pojde ale najpierw chcialam sie was zapytac, co o tym myslicie dziewczyny.. czy to mozliwe? loestrin 20 to juz moze 5 rodzaj tabletek anty ktore przyjmuje.. zadne mi nie odpowiadaja :/ ale czy to moze byc problemem i moge byc w ciazy?? poza tym zdazalo mi sie czasami zapomniec tabletki, jakies moze 2-3 razy w miesiacu a kocham sie ze swoim narezczonym praktycznie co dwa dni.. POMOCY!! prosze o wypowiedzi...

jesli zdarzylo Ci sie zapomniec 2 czy 3 tabletek w miesiacu to jest mozliwe ze jestes w ciazy!! powinnas zrobic test ciazowy i nie brac dalej tabletek, takie jest moje zdanie! duzo zalezy od tego w ktorym tygodniu zapomnialas tych tabletek! a mialas wczesniej przy innych tabletkach taka sytuacje?? bo czasem w pierwszej przerwie moze sie okres nie pojawic!wszystko jest w ulotce! przeczytaj sobie! pozdrawiam

Gość upupupupuppupu
podnosze

Gość Ciocia dobra rada...
no tak jezeli zapomnialas tabletek(2-3) i nie stosowaliscie dodatkowego zabezpieczenia to mozliwosc cizay jest!

Gość Majeczkak
a nie lepiej po prostu zrobic test??? a takto sie denerwujesz...... :) glowa do góry bedzie dobrze :)

Gość tosial
karlaaaa21 szybciutko zrób test ja na twoim miejscu bym nie wytrzymała tylko szybko poleciała do apteki i kupiła test powodzenia