Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakusia....

wejdzcie....plisss

Polecane posty

Gość kakusia....

hmmm czytalam ulotke ale tam nie ma takiej informacji.biore novynette,9 dzien.wczoraj kochalam sie z chlopakiem do konca,a dzis sie przeziebilam i nie wiem czy wieczorem neio ebde musiala antybiotyku wziasc,ktory niestety obniza skutecznosc antykoncepcji...wiem ze od zakonczenia kuracji trzeba tydzien sie zabezpieczac,a co przed??plemniki moga zyc dlugo....

Gość PLEMNIK CIE NIE ZABIJE
a juz na pewno nie zaplodni po tylu kretynko godzinach!!!!!!!!!!!! co za imbecyl, moze powinnas poczytac podrecznik biologii!!! buahahahahahahahahhaha

Gość Leśna
Kim Ty kurwa jestes ze oceniasz osoby po ich niewiedzy. Plemniki zyja dosyc długo w ogranizmie kobiety jesli sa w odpowiednich warunkach. Co prawda nie az tak długo ale forum jest zrobione wlasnie dla tych osob ktore sie na tym nie znaja. Nie sadze zebys byla wszech wiedzaca osoba wiec daruj sobie takie komentarze. Mam wielka nadzieje ze kiedys bedziesz miala problem z ktorym sie podzielisz na forum i potraktuja Cie gorzej niz Ty ja. Co do kretynstwa to niewiedza jest prawem kazdego z nas a glupota poddana w zastaw "niby wiedzy" kretynstwem. Ty wykazalas sie w tym idealnie proponuje zmienic pseudonim!!

Gość kakusia....
yyyy dzieki leśna,pierwszej wypowiedzi nawet nie skomentuje.to nie wynika z niewiedzy, tylko ze naprawde pleminiki moga zyc dlugo.i bylam ciekawa co sie robiw takim wypadku,czy czekac jeszcze jeden dzien z antybiotykiem usw. dzieki za odp.

Gość Leśna
Mysle ze powinnas brac dalej tabletki. Dodatkowo sie zapezpieczajcie prezerwatywa. Od nastepnego miesiaca kiedy zaczniesz drugie opakowanie powinno wszytsko sie unormowac wiec sadze ze nie ma zadnego problemu. Ale nie odstawiaj tabletek momo tego ze ich dzialanie bedzie obnizone. Poprostu sie dodatkowo zabezpieczajcie. Najlepiej by bylo gdybys zapytala specjalisty moze idz do przychodni?? Pozdrawiam

Gość zuzia lalka nieduza
do PLEMNIK CIE NIE ZABIJE... sory ale poziom twoje wiedzy najwyraźniej jest tak samo niski jak i kultury. Plemniki w dogodnych warunkach potrafią przezyc nawet 72 godziny. Zdarzają sie przypadki, ze nawet dłuzej. Mało tego... czytałam kiedys gdzies ze w ciele jednej kobiety znaleziono zdolnego do zapładnienia plemnika, ktory był w niej tydzień. Hamuj się wiec w swoich wypowiedziach