Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podszywacz z kompleksem

Mam kompleks małego członka i dlatego podszywam sie pod innych ze złości

Polecane posty

Gość Ingolownia
Cześć jestem Kinga. Chodzę do 1 gim. i mam 14 lat Mam kompleks że mam cyce jak donice. Ostatnio zerwał ze mną chłopak bo powiedział że mam za duże cycunie. Mam zawsze mokrą pizdeczke ale po nocach robi się słucha jak pieprz. Moja dupcia jest ogromna jak bizon. Pozdrawiam Chłopaka byłego Michasia:*:*:*:*:*:* aaa mój były chłopak miał penisa tak małego że nie wchodził mi w dupcie do końca.. Zawsze została ta luka.

Gość WTF??
Dziewczynko masz nastrane w głowie?? masz 14lat i masz takie banie ?

Gość fanatyczka malych
Mój facet też ma małego i jest wspaniały;* nie zamieniłabym go na żadnego innego;]

Gość pppphhhhhmmm
Ja mam 14 lat i mam penisa 13 cm czy to wystarczające jak na mój wiek???

Gość DO INGOLOWNA
Z chęcią dałbym ci do buzi i bym cie wyjebał w cipeczke i w ogóle

Gość Sylwek39
Wiekszy penis = wieksza przyjemnosc dla Twojej partnerki a co za tym idzie pelna satysfakcja dla was obojga. Slyszalem o przeroznych metodach...ale chyba dla mnie najodpowiedniejsze bylo stosowanie tabletek poniewaz nie mam czasu ani zbytnio miejsca w domu zeby stosowac inne metody (dzieci :)) pewnie zadacie pytanie po co mi powikszanie penisa skoro mam juz dzieci????? Odpowiedz jest prosta - to byl zawsze moj najwiekszy i najbardziej wstydliwy problem. Moja partnerka nie narzeka i za to ja kocham ale dla mnie a raczej dla mojego lepszego samopoczucia zaczalem zazywac tabletki (+ krem), stosuje je od 6 miesiecy i rezultaty sa bardzo widoczne. Moj penis zwiekszyl swoja objetosc, sztywnosc i najwazniejsze dlugosc. Producent twierdzi iz efekt ma sie utrzymac nawet po zakonczeniu kuracji, do tej pory jestem zadowolony wiec wierze ze i to sie sprawdzi http://www.intymnosc.pl/aff/8505/product_info.php?products_id=689

Gość Smukła dziewica xd
ALE NIE LICZY SIĘ DŁUGOŚĆ TYLKO GRUBOŚĆ ;]

Nie martw się , dużo facetów ma ten kompleks ja też miałem w wieku 15.lat mimo że fujaraę miałem na 17.cm. Ważne jak do tego podchodzisz .

Gość Dobra rada :)
Powiem tak nie musicie się martwić młodzi że ma cie po 2,5 czy 6 cm urośnie wam bo ciało się rozwija do 18 a nawet do 21 lat więc spoko :) i w sexie jak podrośniecie liczy się technika bo duże penisy też nie są dobre ale najważniejsze to nie penis a miłość jeśli będzie z wami partnerka i będzie was kochała to w du*ie będzie miała twojego penisa chyba że będziecie szukać dziwki z pod latarni to one z byle czego się śmieją bo do nich by trzeba było by głowę wsadzić:D i wiecznie się dupczyć na stare lata też nie będzie i nie wchodźcie na tego typu strony bo internet niszczy i są tu po*eby którzy wam robią wodę z mózgu i wpadacie również w kompleksy uwierzcie w siebie i walczcie ! :) bądźcie pewni siebie sex nie jest w życiu najważniejszy szukajcie celu w życiu by coś osiągnąć i wiary w Boga bo to jest najważniejsze a nie przejmowanie się co nam nie dała natura :)

Gość Malwinkaa23
Mój chłopak też nie ma wcale dużego penisa, jakieś 13 cm, przyznam, że na początku naszego związku w ogóle mnie nie zaspokajał, myślałam że to przez to że ma małego. Jakiś czas później byliśmy na domówce u znajomych, zaczęłam rozmawiać z koleżanką o naszym problemie, Kasia doradziła że powinnam kupić mojemu Darusiowi książkę o tym jak zaspokajać kobiety. Wydało mi się to śmieszne, książke?!- zapytałam ze zdziwieniem. Kaśka zmieniłą temat i jakoś tak zaczęłyśmy gadać o czym innym. Przyszły święta musiałam coś kupić mojemu facetowi pod choinkę i jakoś tak przypomniały mi się słowa Kasi. Zadzwoniłam do Kasi aby podała mi tytuł książki, kupiłam mu ją. Był bardzo zły z tego powodu że nie powidziałam mu tego inczaczej ale w końcu dał się przekonać i przeczytał. Od czasu kiedy przeczytał tą książke od razu stosował wszystko w praktyce i musze Wam powiedzieć że rozmiar nie gra roli, liczą sięumiejętności, mój chłopak jest tego przykładem. Jest świetny, musiał się tylko trochę nauczyć, POLECAM KAŻDEMU FACETOWI KTÓRY CHCE DOPROWADZAĆ DO SZAŁU SWOJE KOBIETY DAJĄC IM NIESAMOWITE ORGAZMY! Jak jesteś zainteresowany to lepiej wejdź tutaj: http://zlotemysli.pl/ebooktk ,1/publication/show/6609/daj-jej-orgazm.html

Gość Dobra rada :)
I nie zapomnijcie się jutro wyspowiadać ze wszystkich grzechów, które popełniliście w tym tygodniu, ze szczególnym uwzględnieniem ilości orgazmów, które mieliście w czasie samogwałtu.

Gość Waaiaa
mam 10 lat i 15 centymetrowego penisa, czy urośnie mi?

Gość dwwd
a ja mam 19 cm długości i 14cm w obwodzie. Jakaś laska chętna na niego? lubuskie

Gość pindolito
A ja mam 13z wielkim trudem i h wam w dupke

Gość sexfantazja X do Mam kompleks
Nie wydaje mi się żebyś był jedyny na świecie.Ostatecznie nie musisz ujawniać rozmiaru tego "ptaszka".Weź na luz,na kafe wszyscy są przystojni,mądrzy i mają duże przyrodzenia.Dziewczyny są ładne,szczupłe i zawsze mają 20 lat (co roku).:-D Ale mam jakieś dziwne przekonanie,że robisz sobie jaja,DROGI PODSZYWKU ZE ZŁOŚCI Z MAŁYM,no jak mu tam... Chyba na kafe nikt Ci nie sprawdza jakiego masz....Chociaż z drugiej strony, kto Was tam wie? :-)

Gość @dwwd
to chyba najczęstszy rozmiar na kafe 19x14, kafeteria duzymi kutasami stoi :D

Gość sexfantazja X
Kafeteria dużymi stoi?? :-D No tak,Dziwne bo znałam kilku realnych "18-21" i jakoś nie są szczęśliwi z tego nadmiaru.Wręcz załamani,że ich kobiety odchodzą od nich i ostają się przy "maluchach" :-)

Gość popapryk
już teraz wiem dlaczego zostałem podszywem :(

Gość gość
a ja osobom z kompleksem małego penisa polecam lekturę tego oto wpisu: http://xn--jakpowikszypenisa-08b15a.com.pl/kompleks-malego-czlonka . Jeśli komuś nie chce się czytać to zacytuje najważniejsze zdanie z tej strony: "Podsumowując, żeby poradzić sobie z kompleksem małego członka masz tylko dwa wyjścia, zaakceptować jego rozmiar bądź zrobić coś by przestał być dla ciebie kompleksem." Ponadto nasuwa mi się jeszcze jedna myśl. Psychoterapia kosztuje a kafeteria jest za darmo :)