Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podszywacz z kompleksem

Mam kompleks małego członka i dlatego podszywam sie pod innych ze złości

Polecane posty

Gość Podszywacz z komlleksem
Muszę teź wspomnieć, iż regularnie masturbuję się przed plakatem niewolnicy Isaury, po czym udaję się na pobliskie bagno w celu skonsumowania spleśniałej kiełbasy toruńskiej, mającej zbawienny wpływ na moją potencję.

Gość Podszywaj się tak zeby nie
było widać ze jestes podszywaczem...bez historii wyssanych z palca i gruszek na wierzbie.

Gość Ja tez mam małego
i tez taaaaaka wielka złosc mnie skręca jak czytam o tym,ze kobiety lubią duze penisy. I z tej wieeeeelkiej złosci takze sie podszywam - na złosc wszystkim i samemu sobie.Skoro moim małym peniskiem nie moge nic zdziałac to chociaz sie moge podszywac pod innych. To mnie kreci i nadaje sens mojemu zywotowi

Gość mysleze podszywanie
myslę,ze podszywanie sie pod innych jest forma zaspakajania sie seksualnego,przezywania orgazmów.

Gość mam małego - 12cm
jestem taki sfrustrowany i też sie podszywam pod innych. Tylko to mnie kreci jak zrobie jakis kawał i podszyję sie i palnę cos idiotycznego (hi hi hi)

Gość gagag
nie pękaj stary! ja mam 10 cm ,czyli o 2 cm mniejszego :) zastanawiam się nad operacją zmiany płci :D pozdrawiam

Gość podszywaccz z kompleksem
Ja tez mam małego i się podszywam tak jak wy - ze złosci na cały świat.Trzymajmy sie !

A ja mam tak małego ,że boję się Go zmierzyć ! a nuż gdzieś czycha aktywistka WIELKICH PROSTAT !!! :-o:-o:-o

Gość ja również sie podszywam
ale z innego powodu.Mam 23 cm długosci i podszywam sie pod tyc h co maja kompleksy...Tez jest fajnie,mówie wam

Gość módeC
a ja to nawet własnego kompleksu nie mam, nie mówiąc już o penisku. dlatego zamiast się podszywać moderuję.

Gość Nie przejmuj się ...
rozmiarami penisa, tutaj małolaty pisza takie głupoty, że głowa boli. Powiem tobie, że przecieętna wielkośc penisa to 16 cm :-D, poza tym udany sex zaręczam tobie, że nie zalezy od wielkosci penisa. Liczy się jakość, a na pewno nie wielkość :-D Pozdrawiam :-D

Gość Rozumiemy to

Gość poodszywacz z kompleksem
Mam małego członka a na dodatek syndrom MTS. W ten sposób odreagowuję.

Gość OOO ZNOWU

Gość Nie przejmuj się ...
ja też mam małego 13cm i jakos zyje .Choc mozna by rzec: ale co to za życie...

Gość Dla wszystkich z kompleksem ma
Dla wszystkich z kompleksem małego członka mam poradę. Zajrzyjcie na tę stronę http://www.wielkipenis.friko.pl/ Ja miałem przeciętnego 14cm członka. Uważałem jednak że jest za mały i szukając porad trafiłem na tę stronę. Ćwiczę dopiero od m-ca (głównie rozciąganie - 2x po 30 min dziennie), ale efekty już widzę. Zmierzyłem sobie długość i okazało się że mam nie 14 cm lecz 15,5cm długości przy 5-ciu cm średnicy poprzednio 4,5cm. To nie jest pic zamiast podszywać się podszywać się pod innych zabierajcie się za ćwiczenia. Najprostszy sposób to założyć bokserki od pidżamy, włożyć rękę pod gumkę i objąć kciukiem p palcem wskazującym penisa tuż przed żołądzią i ciągnąć maksymalmie raz w lewo raz w prawo (w zależności którą ręką trzymacie). Ja aby mi się nie nudziło chodzę po pokoju i co ok. 30s zmieniam rękę. Pół godziny szybko mija szczególnie gdy się ogląda telewizję. To nie jest podpucha! Sprawdzone na mnie. Jest to moja pierwsza i ostatnia wiadomość Jeżeli będą następne pod tym nickiem, tzn jest to podszywacz

Gość marta123
lubię małe penisy napisz

Gość CZLON
a wy mowicie o dlugosci we wzwodzie??:D

Gość Szczery
Zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego na tym swiecie jest coraz wiecej lasek, ktore patrza tylko na dlugosc penisa, wyglad i to czy facet jest dziany, a nie na to co jest najwazniejsze...na serce, charakter.Tak naprawde to liczy sie wspolne zycie, wspomaganie sie w potrzebie, wzajemny szacunek, zaufanie i MILOSC, a nie sex. Osobiscie fakt ten mnie bardzo smuci i zal jest mi osob, ktore chca kochac, ale sa samotne, tylko ze wzgledu na to, ze matka natura odpowiednio ich nie wyposazyla. Owszem, jak kazdy mezczyzna lubie fajne laski, ale jak widze ladne 15stki, ktore biegaja po dyskotekach, w miniowach, z duzym dekoltem, to az mnie sciska w srodku, ale jednoczesnie jest mi ich zal. Staraja sie spodobac facetom z duzym bicepsem, ktorym zalezy tylko na sexie. A przeciez na tym swiecie jest wielu facetow nieco mniej urodziwych, ale wrazliwych z wielkim, mocno bijacym sercem. Wystarczy sie tylko rozejrzec... Ten moj krotki referacik skierowany jest przede wszystkim dla dziewczyn, ale mam nadzieje, ze facet, ktory to przeczyta tez zdecyduje sie na chociazby chwilowa refleksje. mam 18 lat i jeszcze nigdy w zyciu nie mialem laski. nie dlatego, ze nie chce, ale dlatego, ze nie znalazlem kobiety dla ktorej najwazniejszy jest charakter. nie moge powiedziec, ze jestem brzydki,slyszalem bowiem opinie kobiet, iz jestem przystojny. nie mowie tego dlatego, ze chce sie pochwalic, lecz kieruje te slowa dla facetow, ktorzy sadza, ze sa samotni ze wzgledu na wyglad.Mozna byc przystojnym, ale samotnym. Jestem z wami! Nie przejmujcie sie. Jesli macie byc teraz samotni,ale w przyszlosci trafic na bardzo watosciowa kobiete, to mysle ze warto poczekac.Ja bede czekal z wami... Wiedzcie, ze pisalem to ze szczerego serca i jest mi lzej na serduchu

Gość Michass
a ja mam 13 lat i mam 8cm i mam jeszcze większy problem niż wy :P

Gość Bazarowicz
Wszyscy dla mnie jesteście leszczami bo wpadacie tutaj żeby sie pozbiajać mam w d....e takich jak wy. A ludzi z tym kompleksem podziwiam że sobie jakos z tym radzął i sie nie załamują a panny które myślą o dużżych penissach to pewnie nie zaspokojone kór...y które wsadzają se nawet ogórki w pi....y tylko po to żeby normalnie zasnąć. Zdychajcie w ogniu ścierwa !!. Chłopaki nie popełniajcie moich błędów nie popadajcie w kompleksy bo skonczycie z gniewem potężniejszym od Bożego

Gość Bazarowicz
Wiem ze moja treść może nie zostać odczytana bo poprzednie wypowiedzi były napisane dość dawno. Przeczytałem wypowiedź szczerego i we mnie trafiła tylko że takie czekanie na panne może być nie bezpieczne. nie wiedomo czy po tym wszystkim sie nie zapier...ole kto wie może jeszcze bede żył

Gość nie chce mi się Was czytac

Gość nie chce mi się Was czytac
oooo wypraszam sobie.....ja wpycham sobie ogórka nie po to by zasnac ale po to że lubię.....

Gość siooa
mam 13 latek i mam penisa któryy ma 2 cm przed zwodem i mnei to wkorza ale sie nie podszywam i jest jak jest nei liczy sie wielkość tylko jaosć

Gość misiek6
ja mam 16 lat i nie mam za dużego penisa aż wstydze sie powiedzieć ile ale już powiem bo to jest 13cm i 4 i pół średnicy.niewiem jak go wydłużyć ??jak ktoś wie to prosze o odpowiedz

Gość to przecież masz link
POWYŻEJ naprzykład