Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naughty Girl

WARUNEK na studiach

Polecane posty

Gość Jonatan Pike
u nas na pierwszym roku nie ma

Gość przejdziesz na kolejny
semestr, ale za egzamin będziesz musiała płacic

a co chciałabyś wiedzieć?

jestem na drugim roku studiow, trzeba zlozyc podanie do dzieakanatu o taki warunek ? kiedy mam zlozyc takie podanie ? i czy ewentualnie ktos moze za mnie je zlozyc... i czy to by bylo tak ze chodze nirmalnie na nastepny semestr i dodatkowo na ten przedmiot ? czy tylko egzamin musze zdac... w wyznaczonym terminie ?

Gość Texas
musisz złożyć podanie raczej, choć w róznych szkołach mają rózne wymagania dotyczące podejścia do warunku. możesz chodzić na ten przedmiot jeżeli to nie koliduje z Twoimi zajęciami. niekiedy po prostu przedmiot się kończy więc musiałabyś się przygotowywać we własnym zakresie. z tego co wiem podanie powinnaś złozyć sama. warunek jest płatny ale nie wszędzie. powinnaś to załatwić jak najszybciej.

Gość POTRZEBNE
akurat w zeszłej sesji letniej nie zdaąłm jedenego przedmiotu i teraz bede go powtarzać ....mam zaliczenie ale nie zdaąłm egzaminu ... ale bede musieć chodzić na ćwiczenia ... to juz zależy od profesora ja musze chodzić :/... za warunek płace 400 zł tak wcześniej składasz podanie o wpis warunkowy i mozliwość powtarszania tego przedmiotu

Gość POTRZEBNE
a w jakiej szkole studiujesz? bo ceny warunków są bnardzo różne od 100 zł do około 500 zł

Gość To znaczy poprawe masz
???????????

dzis mialam drugi egzamin poprawkowy... no i niestety mam wrazenie ze jednak nie zdam... chociaz moglby facet juz sie zlitowac nad nami i dac to zaliczenie :) studiuje na Akademii im Jana Długosza...

Gość POTRZEBNE
ja studiuje na uś i mamy takie drogie warunki , ale z tego co wiem na AE są tańsze... ale niemartw się czasami profesorowie daja więcej niż 2 terminy ... ja np zdawałm jeden przedmiot zsesji zimowej do maja ... wszystko zależy od wykładowcy

no nic to narazie nie bede myslala o warunku... poczekam do wieczora na wyniki z egzaminu... a nuz... widelec... jakbym zaliczyla chyba bym po uficie ze szczescia lazila :P

Gość u nas
warunek z jednego przedmiotu kosztuje 350 zl i w sesji letniej nalezalo zdac ten przedmiot do 10.01, przyslugiwaly 2 terminy.