Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamka20

niemowle na basenie

Polecane posty

Gość mamka20

chce sie wybrac z moja 7 miesieczna corka na basen, jaka pieluszke jej zalozyc? czy kazdy basen sie nadaje? jak bylo z wami?

Gość upupup
No wlasnie, mnie tez to bardzo interesuje.

Są specjalne pieluszki Huggies w charakterze kąpielówek. Drogie, ale bardzo dobre. Zwykłe pieluszki się nie sprawdzają, poza tym mogą was po prostu nie wpuścić do wody, trudno żeby dziecko nie robiło siku tylko dlatego że jest na basenie :)

oj a ja sie brzydze basenow:( jak pomyslke ze tam tyle osób moczy swoje \" tylki\":P...wiem ze to niezdrowe podejscie, ale nic na to nie poradze..:( przez to nie chodze na baseny a co do malych dzieci to moze lepiej zadzwonic i zapytac na basenie?Moze mają jakies specjalne wymagania co do malych dzieci.

Gość Mamamija
Basen dla noworodków i nieowlaczków musi mieć wodę ozonowaną, a dzieciaczki "pływają" w specjalnych pieluchomajtkach.

Gość wielka mądra głowa
a fuj , nigdy bym nie weszła do basenu , gdzie pływają niemowlaki , toż to musi być 40% szczochów

Gość do wielkiej
mądrej głowy, ani nie jesteś wielka, na pewno nie madra o głowie nie wspomne. rozumu brak. widac ze bezdzietna.... małolaty lepiech niech sie nie wypowiadają. :P