Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 30 lat

wstydliwy problem-do jakiego lekarza?

Polecane posty

Gość mam 30 lat

od jakiegos czasu zauwazylam,ze popuszczam mocz,jest to niewielka ilosc,ale czesto drazni mnie ten zapach w pracy,nie mowiac co musza czuc inni.....nosze juz wkladki,ale to nic nie daje. Co mam robic,do jakiego lekarza sie udac?

Gość mam 30 lat
prosze,pomozcie..:(

Gość orany
Może najpierw do lekarza rodzinnego,internisty...układem moczowym zajmuje się urolog...może też należy porozmawiać z ginekologiem.

Gość no to...
ja też myslę, ze najpierw do lekarza pierwszego kontaktu, on powinien wiedzieć do kogo cię skierować. Myślę, ze urolog byłby najodpowiedniejszy, ew. nefrolog. Nie lekceważ tego, takie przypadłości leczy się operacyjnie więc się nie przejmuj, będzie O. K

Gość lemoneczka
powiedz jestes kobieta czy mezczyzna...jesli mezczyzna wartobyloby skontaktowac sie z lekarzem urologiem...bo zwykly rodzinny lekarz nic w tej sprawie nie wskura

Gość lemoneczka
ORANY: ginekolog nie zajmuje sie chorobami zwiazanymi z ukladem moczowym!

generalnie się nie zajmuje, ale takie problemy mogą być spowodowane zaburzeniami hormonalnymi, a wtedy ginekolog bardzo się przyda :)

Gość ula la la
to zdarza cie wielu kobietom, próbowałaś tena lady? Czasem tak mam jak mocniej kichne, albo jestem przeziębiona, to okropne. Jestem młodsza i też mi sie to zdarza. Az strach pomyśleć co będzie na stare lata :o

A czy któras z Was \"ćwiczy\"? Chodzi mi oczywiście o zwieracze. Czy to naprawdę może procentować w przyszłości? Czy skłonność do nietrzymania moczu może być dziedziczna?