Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa_szczesciara

Faceci Czy podobają Wam sie kobiety przy kości ?

Polecane posty

Gość czy ty przypadkiem nie jestes
a ja powiem tak dla kobiet jestem za gruba 48 kg na 152 cm uwazaja ze powinnam schudnac z 5 albo nawet 8 kg ze mam wielkie biodra grube uda i w ogole pszsztet a faceci wrecz szaleja mowia ze jestem taka szczupla ale bardzo kobieca i proporcjonalna srednie piersi okragle biodra okragla jedrna pupa wciecie w talii i kobiece nogi nie patyki

Gość okrąglutka aneczka
a ja mam 178cm i waże 75kg a faceci szaleją za mną mam umięśnione nogi szersze biodra i zaokrąglony brzuszek szczerze wstydzę się przyznać do mojej wagi ale prawie każdy facet mi mówi że kobiete musi się mieć za co złapać

Gość sylvina
Moj mąż też uwielbia kobiety okrąglejsze. Sama z chęcią przytyłabym kilka kg, ale jak ktoś powiedział, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Kolega mojego męża ma grubszą żonę i on z kolei woli szczupłe, a nawet bardzo, więc tak naprawdę faceci się szybko nudzą i potrzebują zmian.

Gość Amicorum
a jednak nie dalej jak wczoraj dane mi było zaobserwować parę on nawet ładny facet szczupły a ona dosyć pokażnych gabarytów(2 razy taka jak ja) niezbyt ładna buzia. Am mimo to razem. Jak sobie osttanio obejrzałam teledysk Pani Beyonce "why dont you love me" W tej reklamie Perfum powyrzej ma ciałko zrobione Photoshopem, ale w wyżej wspomnianym teledysku to w sumie ma podobna sylwetke do mnie. Ale ma grupe zwolenników. Przez fanów Pani Keiry Knightley będzie jednogłosnie obwołana świniakiem ale sa i tacy co się beda do niej ślinić. Zatem jedni lubią ogórki drudzy ogrodnika córki. No wiadomo wokalistka zespolu "Gossip" soe mało komu podoba bo jej sylwetka pzrekracza wszelkie normy. Ale są osoby które jakby chciały to po 3 miesiącach regularnych ćiwczeń mają fajna figurke. t lata temu mi właściwie zajeło 3 tygodnie żeby zejść te pzreklęte 10 kg które mi brakuje do ideału. Czułam sie jak nasapidowana musiałam coś robić być w ciagłym ruchu. Bo spotkam kogoś w kimś sie na zabój zakochałam. Tylko że ten ktoś wolał mężatke która ma taki sam tyłek jaki mój obecny. I całą motywacje szlag trafił.

Gość Koneserro
Sam jestem tak na pograniczu nadwagi, więc raczej wolę drugiego misia do przytulania! :D. Dla mnie co się liczy u kobiety: ładna buzia i długie włosy ( najlepiej do krzyża) a czy grubsza czy chudsza to nie ma znaczenia. PS Bober przygolony, albo zgolony!

mogę się związać z kobietą przy kości ale wtedy bedę musiał jej zakarmić żeby była trochę grubsza oczywiście jeśli się zgodzi...

Gość Urughaijka
telefon dotykowy - co ty bredzisz? :P

Gość wiem o kim mówisz
Wolicie szczuplutkie, czy takie bardziej zaokrąglone typu szersze bioderka, wieksza pupa szczuplutkich z biustem a nie lubię. wolę takie normalne tj zaokrąglone z biustem c,d

Gość sbav
Kobieta musi byc przede wszystkim zadbana! Pozatym ma wygladac jak kobieta czyli kobiece ksztalty, piersi pupa biodra. W koncy to je odroznia od facetow. Najgorszy jest wystajacy/odstajacy brzuch - bleee