Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

Kocha się....................

Polecane posty

Kocha się na codzień, nie od święta..........precz z dniami kobiet, walentynkami i innymi bzdurami

Gość oooooo
dzien kobiet to nie jest swieto milosci :P a ciekawe czy swojej kobiecie kupujesz kwiaty bez okazji, jak tak to oddaje honor :P

Domyśl się ;)................ jest tyle innych sposobów i nie tak wyświechtanych................. a te swieta moim zdaniem to taka jałmużna dla Was wyproszona...........fee

Gość oooooo
aha, tzn kwiatkow nie kupujesz :P a ja tam lubie kwiatki i mysle ze nie tylko ja :]

a może to jednak mężczyźni wymyslili np. dzień kobiet, żeby \"kupić kwiatka i rajstopy\" raz do roku i mieć spokój :o

W pewnym sensie oczywiście..........

Znane mi są teksty znajomych mówiących do swych panów: nie wiem czy wiesz kochanie ale jutro jest.............. itp i nie brzmiało to jak przypomnienie.........ale nie ciągnij mnie za język :)

Gość hm hmmm
widac maja facetow debili ze trzeba im przypominac :o

Dzięki........... już się bałem :)

Po prostu weż sprawy w swoje ręce (jakkolwiek to brzmi :)) bo nikt tego za Ciebie nie zrobi.............

dobra, a tak na poważnie to mniej więcej wiem o co Ci chodzi, ale nie generalizuj... nie wszystkie kobiety są takie, niestety nie wszyscy faceci myślą podobnie do Ciebie i dla nich to jest nawet wygodne, bo zrobia kobiecie jakąś małą niespodziankę 8 marca czy 14 lutego i mają spokój na cały rok....... a tu cała sztuka oplega na tym żeby codziennie (jak w topicu), tyle że dotyczy to w równym stopniu mężczyzn jak i kobiet

Ja nie jestem ideałem i przyznam się, że jestem egoistą...................... bo mnie sprawia przyjemność robienie jej przyjemności.............niestety nie mogę o niej powiedzieć i vice versa............ Nie pytaj za Cię kocham, bo kocha się za nic......

Gość ktosiaaaaa
coheed egoisto mam tu coś dla Ciebie ❤️

Gość z innej beczki
WALENTYNKI DLA IDIOTY I KRETYNKI ! :p:p:p