Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzek w piersi

guzek w piersi

Polecane posty

Gość guzek w piersi

Jakies 3-4 dni temu urazilam sie w piers i poczulam bardzo silny bol. Zaczelam dotykac tego miejsca palcami, jednak wtedy jeszcze niczego nie wyczulam, chcoiaz trafilam w to samo miejsce i zabolalo. Dzisiaj, w trakcie powtornego badania piersi wyczulam zgrubienie, jest bolesne, nie boli tak jak wczesniej, ale jednak... :( Nie wiem co mam robic teraz, czy mam od razu leciec do lekarza (jakeigo) czy moze odczekac pare dni i zobaczyc czy to zgrubienie zmaleje i zniknie... nie moge spac, caly czas o tym mysle i sie martwie :o

Gość idź do lekarza
Bez sensu szukasz pomocy na forum.

Gość MONIKA NOWACKA
ja tez mam guzek w piersi, byłam już na jednym USG cztery miesiące temu i teraz mam iść znowu, doktor nie wiedział co to jest, stwierdzil ze dzieje sie czasami tak ze jak piersi rosną to czasami któryś gruczoł tak sie powieksza ze jest wyczuwalny jak guzek,Polecam pojscie do Ginekologa ale nie takiego zwykłego tylko od piersi, wykona USG i sie zobzczy co to jest, mozliwe ze włókniak albo torbiel

Gość awa_
generalnie to rak nie boli,ale nawet jeżeli to jest torbil czy coś to jak najszybciej idz do lekarza

Gość numi
Przepraszam a jest ginekolog od piersi,chyba jakaś nowa profesja:)Owszem są w szpitalach lekarze,którzy badają tylko piersi bo pracują na ginekologii a jest mnóstwo kobiet czekających na badanie(tzw.badanie kliniczne,sama byłam)...ale oni nie są tylko od piersi.Normalnie idzie się do ginekologa...,który zaleci USG,zależnie od wieku może mammografię.