Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulik

mocno boli -

Polecane posty

Gość kulik

nie wiem co to za ból boli mnie bardzo lewa ręka i lewa pierś mam jakieś skurcze kłucie lekarz powiedział że to tak czasem jest w czasie cyklu>-:

Gość i co z tego
??

Gość albo masz zawal o ile jeszcze
bol jest palacy albo to nerwobole :) a co to za lekarz ? powinien cie na jakie sbadania skierowac EKG i eho serca na nie zwalac na cykl :O co ma piernik do wiatraka ?

Gość albo masz zawal o ile jeszcze
pojedz najlepiej na pogotowie przynajmniej ci badania zrobia :O a tego lekarza to zmien :O

Gość kulik
mnie tak często boli byłam u internisty powiedział żeby sie nie martwić że to normalne w moim wieku mam 23 lata

Gość barabara222
chyba nienormalne :O pewnie to nerwobole ale badania by sie przydaly ale co tam lekarzy to nie obchodzi :O

Gość kulik
biore tabletki antykoncepcyjne może to od tego choć podobno one są nie szkodliwe - harmonet

Gość smarfetka
jak cie boli serduszko po harmonecie to moim zdaniem znaczy że masz źle dobrane albo miałaś wysokie ciśnienie niewiem w każdym razie ja z nich rezygnuje są do kitu wogóle chyba żadnych nie będe brała nie chce sie znowu męczyć

To może coś z krążeniem nie lekcewaz tych objawów to mogą podkreślam być tabletki anty, ja też tak miałam co prawda przy cileście ale musiałam odstawić!

Gość skoro lekarz powiedzial
ze ok, to pewnie ok. Mnie czasem boli tak po prawej stronie, ale u mnie to nerwobóle.