Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł 22 lata

Samotny...

Polecane posty

Gość dobra raba
Mloda ,widzisz wytrzymujesz coraz dluzej.

Gość Paweł 22 lata
:(((

ale czemu oni to robią?!?!?!?!?! Jesli kochają tak jak mówią to dlaczego Nas i siebie tak męczą??? Przeciez ja bym nie byla wstanie sie do niego nie odzywac tyle czasu jesli bym wiedziala ze nawalilam. Ja mu powiedzialam wczoraj ze mnie zawiódł a on na to ze musi konczyc i sie rozlaczył... Co to do cholery miało być???? i jeszcze wdarł na mnie jadaczke... Do kiedy mam tak czekać? aż juz całkiem uschne? :(

a ja nawet nie wiem jaki moj facet ma powod... moze dlatego, ze ostatnio jak byl u mnie to lezalam, bo mialam goraczke :/

jesli się mogę spytać to w jakim wieku jest Twój facet? Bo mój ma 24 lata a zachowuje sie jak rozpieszczony, bezuczuciowy i egoistyczny idiota.

Gość Paweł 22 lata
Mloda a skad jestes?

a co za różnica skąd... Z miasta. Jestem jednoczesnie wsciekla i zrozpaczona. Nic z tego nie rozumiem. Po co mowi ze kocha, po co robi mi nadzieje jesli to wszystko jest o kant dupy :( zamiast mi powiedziec zebym sie odwaliła, ze juz mu nie pasuje to mnie tak męczy. Nie ma jasnej sytuacji i to mnie wykańcza strasznie. To jak myslicie? Do kiedy mam czekać? Kiedy bedzie wypadało sie odezwać do niego jesli jaśnie pan się nie odezwie... :(

tylko ze takie szybkie konfrontacje nic nie dają. Ja mówie co mi nie lezy, prosze Go zeby tez mi powiedzial bo nie wiem co robie zle. A on milczy. Nic. Poprostu sie nadyma i nic z tego nie wynika. Po takim czasie nie mam jeszcze sposobu na to jak sie z nim porozumiec...

ehhhh a moze on cie po prostu nie kocha ale z drugiej strony boi sie samotnosci... :(

no wlasnie niestety dochodze do takiego wniosku patrzac na jego zachowanie i serce mi peka...czysta rozpacz. A nie wiesz czemu Twój sie nie odzywa? Pokłóciliscie sie jakos czy co? Zdarza mu sie tak poprostu milknąć? nie moge zrozumiec facetów. Nie wiem zupelnie czego oni oczekują. Jestem uległa-źle, jestem stanowcza-źle, jestem sobą to koleś mi milknie...