Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokoloruj swiat

W jaki sposób powiedziec??

Polecane posty

Gość pokoloruj swiat

W jaki sposób powiedziec mężowi,że jestem w ciązy, on sie tego nie spodziewa teraz,ale wiem ,że bedzie bardzo sie cieszył,tylko jak to powiedizec zeby było fajnie :) Może któraś z z was ma ochotę podzielic sie na forum swoimi doswiadczeniami,jak to wygladało u was??

Gość nie mozna byc
zorganizuj cos

Gość elinova
Hej! Może wcale nic nie mów tylko przy wspólnym obiedzie czy też kolacji podsuń mu małe pudełeczko a w nim maleńkie kapcie lub skarpetki dla dzidziusia. Pozdrawiam

Gość pokoloruj swiat
takie sliczne kapciuszki malutki :)

Gość buciki oklepane
moze kup śpioszki i powieś w łazience na sznurku, jakby się suszyly - w koncu zauwazy :) albo kup ladne pudeleczko i do niego zapakuj swoj test ciazowy i przy romantycznej kolacji mu wrecz - choc faceci zwykle nie wiedza, co oznaczaja te 2 kreseczki na kawalku plastiku :P A tak w ogole to gratuluje!

Gość to dlaczego
nie robilas z nim testu ciazowego?/hm??

Gość buciki oklepane
albo wyslij mu mmsa ze zdjeciem testu, tylko wtedy nie zobaczysz jego miny... chociaz mozna z pokoju do pokoju, tylko wczesniej przygotuj

Gość albo napisz mu sms-ke
jako jego dziecko np : czesc tato...... chcialem ci poinformowac,ze jak szczescie dopisze to juz za 9(?) miesiecy bedziemy mogli wpasc sobie w ramiona.czekam na ten dzien niecierpliwe.mam juz wie o moim istnieniu i wiem,ze jest bardzo szczesliwa. a ty??! kocham ci tato!!!

Gość syrenka______
Pisakiem namaluj sobie na brzuchu zarys maluszka (przyszłościowy, bo jak wiadomo - to jeszcze fasolka maleńka) i wieczorem rozbierając się odkryj przed nim wasze jutro.

no wiecie co? az sie popłakałam........super pomysły a przede wszystkim GRATULUJE PRZYSZŁYM RODZICOM

kup słodziutkie buciki ,zapakój ładnie i powiedź że to prezent od walentynki

z tym sms to świetna sprawa,ale ja bym jego wysłała jak mąz były w domu -wtedy bym zobaczyła jego minke

tylko napisz potem jak mu powiedzialas :) ja zrobilam numer z bucikami jak sie dowiedzialam o ciąży :) ale byl zaskoczony, zapytal: \"to dla mnie?\" Pozdrowka

Gość odswiezam

Gość wisia
ja poprostu pokazałąmtest-ale sama byłam w szoku bo staralismy sie 2 lata i az mnie roztrzesło-ale dla miny jaka zobaczyłąm jak moj maz zobaczył test nie zapomne nigdy:) a tak w ogole to trudno byłoby mi (w mojej syt -utzymac ta wiadomosc):)a jakbym probowała to i tak by poznał ze cos chce powiedziec-jakos tak daje poznac po sobie pomysły sa super i gratulacje oczywiscie🌼

Gość upper

Gość odswiezam

Gość asdflk
no chyba najlepszy do tej pory pomysł to ten z sms-em:)

Gość ale jestem zakrecona
tylk zeby sie nie wystraszył tego "czesc tato"i przeczytał do konca:)

Gość upper

Gość i co dalej

Gość hej pokoloruj swiat
No i jak mu powiedziałaś?

Gość pokoloruj swiat
witajcie dziewczyny z tego wsyztskiego zupełnie zapomniałam,ze miałam napisac jak to było, wiec.... Dzien jak co dzien, nic szczegolnego, zrobiłam kolacyjkę, siedzimy rozmawiamy wsuwamy jedzonko, wyszedł na chwilę potem wraca, a ja w srodku dygoce cała ....wyjmuję taką malutką kopertkę w srodku napisane : czesc tato...... chcialem ci poinformowac,ze jak szczescie dopisze to juz za 9(?) miesiecy bedziemy mogli wpasc sobie w ramiona.czekam na ten dzien niecierpliwe.mam juz wie o moim istnieniu i wiem,ze jest bardzo szczesliwa. a ty??! kocham cię tato! Przeczytał nagłowek i łza pociekła mu po policzku ...a po reszcie po prostu sie popłakał, podszedł do mnie powiedizał "dziekuję ", przytulalismy sie długo, potem zerwał sie jak opętany i mowi: trezba jechac wozek kupic ,pieleuchy jakies, ubranka.......

Gość bezsens
fajniee

Gość ehhhhhhhh
:)