Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynek

dziewczyny czy wolicie wysportowanego,bogatego 28 latka czy podtatusialego 47

Polecane posty

Gość walentynek

latka z brzuszkiem i nieśmiałego?proszę piszcie szczerze.

Nie jestem kobietą, ale chce zwrócić uwage, że sugerujesz odpowiedź. 28 latek to wg Ciebie - wysportowany i bogaty mężczyzna 47 latek to - podtatusiały, z brzuszkiem i nieśmiały pan To, że ktoś jest po 40 nie oznacza, że nie może być wysportowany ani bogaty (jest mało prawdopodobne by 28latek mógł szastać pieniędzmi na lewo i prawo) Dojrzali mężczyźni nie muszą być z brzuskiem ( chociaz ja jestem, co nie wyklucza tego, że lubie sport) i nie muszą być nieśmiali. Zanim zadasz drogim panią pytanie, zadaj je uczciwie. P.s A jeśli ja miałbym taki sam wybór jeśli chodzi o kobiete to wybrałbym tą z którą lepiej spędza mi się czas, i lepiej rozmawia. Do którejś coś czuje :classic_cool:

Gość maliniakk
jw. :) Roman m rację! Heh....a tak szczerze mówiac - pociagają mnie dojrzali mężczyźni,więc możlwie,ze wybrałabym starszego... może nie podtatusiałego,ale z poczuciem humoru i błyskiem w oku ;) z doświadczenia wiem,że starsi faceci potrafią wspaniale flirtować i ogólnie są cudowni :classic_cool: ps. więc Prof.zw.dr hab.inż. Roman Draż --->> 👄 ;)

Gość ciekawskaaaa
ja bym wybrała 28 latka, bo jakby moi rodzice sie dowiedzieli, ze spotykam się z 47 latkiem, to by mnie wydziedziczyli :) ale spotykam sie z takimi i takimi ;) jest chemia, albo nie :) nie można brać wszystkich jedną miarą!

Gość jaki kiciusss
starszy ma wieksze doswiadczenie wie czego chce kobieta a mlody to by jeszcze zaliczal, i zaliczal obys wybierajac mlodego nie wstydzila sie jeszcze bardziej bo jak ci zrobi brzusio i ucieknie to dopiero bedzie wstyd toz panowie dopiero po 30 osiagaja pelnie dojrzalosci a taki 40+ i wiecej na pewno by cie nie zostawil z brzuszkiem i nie ma sie co wstydzic jak jes hemia to bierz najlepiej sama wiesz czego chcesz a nie patrz na opinie rodziny ,sasiadow ,kolezanek itp.

Tatusia juz posiadam ale taki wysportowany i bogaty...........oby nie przemęczony zdobywaniem tych dóbr materialnych...............