Gość Misiiia Napisano Lipiec 20, 2007 Naprawdę chcesz to zrobić z przypadkowym facetem?Nie lepiej poczekać na miłość i na stałego partnera? Dziewictwo to nie żaden wstyd w Twoim wieku!!!! MOgłabyś się go wstydzić gdybyś miała 40lat! Tak prywatnie to ja bym źle o Tobie myślała gdybyś to zrobiła z kimś przypadkowym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastolatka18 Napisano Lipiec 22, 2007 Do Misiiia-> Mi przeszkadza to ehh:( Tzn nie mówię o przypadkowym ale np jak byłabym z moim chłopakiem minimum 3 miesiące to wtedy;) A możesz mi napisac co myślisz o tej Dianie 35?? Samej jakos nie ufam jej ehhh czy trzebaby stosować coś jeszcze oprócz tych tabletek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misiiia Napisano Lipiec 22, 2007 Oj nie znam sie na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misiiia Napisano Lipiec 22, 2007 Oj nie znam sie na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 22, 2007 nastolatka- znam kilka dziewczyn biorących diane i z powodzeniem nie stosują dodatkowych zabezpieczen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastolatka 18 Napisano Lipiec 24, 2007 Do moniak-> Dzieki:) A przy stosowaniu tabletek występują DNI PŁODNE I NIEPŁODNE w ogóle??? Jak to jest?? Czy np jakbym współzyła 2 dni przed okresem, ktry dostaje zawsze ( 5 dnia tej przerwy, niedziela ) to byłyby DNI NIEPŁODNe to wtedy jest podwojne zabezpieczenie?? Czy jak?? ODP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastolatka 18 Napisano Lipiec 24, 2007 Jak mam postepić przy zmianie: z Diane 35 na Mycrogynon lub Rigevidon?? Hmmm;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastolatka 18 Napisano Lipiec 24, 2007 Który hormon hamuje Owulacje przy stosowaniu tabletek? Słyszałam że estrogen- hamuje owulacje a Progestagen- zagęszcza śluz. Zgadza se czy inaczej jest??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaxd Napisano Luty 22, 2009 Chetnie odkupie tytysia@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjsegkwar Napisano Czerwiec 3, 2009 ja bralam 9 lat odstawilam po 2 miesiacach zaszlam w ciaze, urodzilam zdrowa coreczke potem wszczepilam sobie implant- kompletne nieporozumienie, wyjalam i zaczelam microgynon znowu urosly mi cycki 2 rozmiary he he i cere mam sliczna, kupilam sobie ostatnio stroj kapielowy nareszczcie z miseczka 75 d i figami rozmiar 8, przytylam kilogram ale to chyba w biust poszlo jak dla mnie rewelacja - bez operacji fantastyczny biust,. apetyt faktycznie wzrasta ale przy rocznym dziecku jest tyle latania plus praca ze i tak spalam moja siostra po 6 miesiacach brania yasmin miala wylew w wieku 33 lat, lekarz na 100% powiedzial ze to od tabletek polecam micro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1thing 0 Napisano Czerwiec 3, 2009 hej :) od poniedzialku przerzucam sie na te tabletki. mam pytanie, czy moge kazde opakowanie brac o innej godzinie? np pierwsze opakowanie o 18 a drugie po 7 dniowej przerwie o 9 rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ailsa24 Napisano Czerwiec 3, 2009 ja biore microgynon od roku, czuje sie ok, nie tyje, tylko czasem odczuwam spadek libido ale nie wiem czy to od tabsow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach