Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Mad*Man...

a Ona mi kaze zamrozic nasze uczucie..

Polecane posty

Gość ...Mad*Man...
za takie rady to ja dziekuje :( ....człowieku ja ją Kocham :( myslisz ze potrafiłbym tak? :(

Ja nie wątpię że ją kochasz ale jak ona by Cie kochała to była by z Tobą. Ona chce być sama i mieć tą świadomość że będziesz czekał i na każde jej skinienie.. już to przerabiałem... spróbuj

przeczytalam tylko pierwszy post. oczy mi wyszly na wierzch. nie wiem, czy ja dobrze zrozumialam: ona nie moze sie spotykac, bo sie uczy do matury, ktora JEST ZA ROK??????????????? :O to najglupsza wymowka, o jakiej slyszalam :D

Gość ...Mad*Man...
no i nie wytłumacze Ci :( ....gdybys Ty widział jak ona mówi ze mną przez telefon...tak słodko...tak pieknie (nie pomysl ze ją teraz bronie) ale gdyby na serio chciala by ze mną zerwac to by sie nie wachala...bo obiecalismy ze bedziemy ze sobą zawsze szczerzy .... Stary niewiem jak Ci to wytłumaczyc :(

Gość ...Mad*Man...
zresztą pytalem sie i podkreslilem aby mi powiedziala szczerze czy chcialaby aby nasza milosc przetrwala to odpowiedziala ze tak!

nie tłumacz miałem kiedyś to samo... umierałem z tęsknoty a ona ciągle mówiła żeby dać jej czas ... aż w końcu znalazłem inną (na pokaz).. zrozumiała że może mnie stracić i byliśmy razem... potem to ja powiedziałem good bye... a teraz mam swoje maleństwo i jestem szczęśliwy...

Gość Janosik__
Why good bye? Zemściłeś się?

Nie poprostu musiałem się sam przekonać że to nie jest jednak to... tak jak wszyscy mi mówili na około.. ubiegłem ją.. co jej się bardzo nie spodobało bo to ona zawsze rzucała facetów...straciła na reputacji... hahah

Gość Janosik__
Moze to nie była miłośc tylko zauroczenie.

no ale tu chodzi o tego biednego MADMANA (nie obraź się chłopie) posłuchaj starszych