Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka79

jak piescic ustami

Polecane posty

Gość polka79

chcialabym uprawiac z moim mezem seks oralny, ale nie wiem za bardzo jak to sie robi. czy moze mi ktos to dokladnie wytlumaczyc?

Kobieto jadłas kiedys loda?? To włśnie tak liż, oblizuj delikatnie gryź, ocieraj się, potraktuj jak zabawke. Dopiero na koniec włóż całego do ust i wykonuj ruchy takie jak on gdy cie posuwa. Cała zabawa to wylizywania reszta to juz tylku sucha technika

gryź? pogłupieliście do reszty chyba :) NIGDY W ZYCIU NIE GRYŹ!!!! chyba ze koleś poprosi :)

jasne, że nie gryź - z daleka z zębami. Chyba, że nie chcesz więcej widzieć takiego faceta. Weź do buzi a on sam będzie się poruszał. Zaufaj mu, a jakby za głęboko wsuwał, to przytrzymaj dłonię - ograniczysz głębokość wkładania do ust. Poza tym nie martw się. Wystarczy wsadzić w usta, reszta sama się dzieje. Ja nie wiem, co robi moja Pani z moim penisem, bo mam ciemno w oczach i odlatuję w kilkadziesiąt sekund. No, taki już jestem, tak to lubię.

Gość o to chiałabym byc
twoja panią, tez to lubie robic, a problem z żebami odpadłby bo nie mam swoich tylko mam proteze, wiec mozna wyjąc ją i lizac,,,,ohh ale mnie rozpaliłes,,mniam

Gość a jak ty dogadzasz swojej
Pani skoro wyciągasz protezę ch.uja na noc??

Gość o to chiałabym byc
jakiej pani? ja jestem kobietą i pisałam do osoby powyzej, a ta osoba jest chyba facet, co?! normalnie wyciagam proteze(zęby) na noc do snu, jakos z proteza nie moge spac

Trzymaj zoledz penisa w ustach tak zeby nie dotykac zebami jezykiem pocieraj pod wedzidelkiem a reka trzymaj trzon penisa i poruszaj gora dol

No nie potrafie takich rzeczy zrozumieć, jak można mieć faceta, męża, kochac się z nim i nie kochać się oralnie, przecież to podstawa... najlepsza zagrywka jaką znam, no i co całujecie się on cie rozbiera w wkłada ci penisa??? Przecież seks to jedna z najpiękniejszych rzeczy na świecie...nie rozumie takich par, wstyd pruderia czy co? pewnie cały stosunek trwa z 5 minut misjonarska wio i koniec?

Gość trzeba się przemóc że
naciąga na wymioty i wziąć do buzi całego aż po sam "trzonek". Facet wówczas odlatuje. A i zdrada mu nie w głowie, bo wie że nic lepszego go i tak nie spotka

Gość _serduszko22_
piękna kobieta , to że lola umie sprawic przyjemnosc swojemu partnerowi to nie znaczy ze jest wyuazdana dziwką!! Chyba troszke za mocne słowa !!! Kurcze, grunt to mieć fantazje, a widać że ona ma ;-) A seks ma być fajną zabawą, a nie obowiązkiem ... pomyśl zani znowu coś palniesz ....

No nie cnotki się znalazły na erotycznym... najpierw Kochane trzeba nauczyć się rozróżniać terminy i pojęcia. Po pierwsze dziwka uprawia seks za kase, jest to jej praca (choć ostatnio różnie z tym bywa, niektóre robią to bo lubią i kochają taki styl życia, chcą mieć kilku na dzień, kilka orgazmów na dzień -artykuł z ostatniego wprost). Seks to sztuka, którą można uprawić dobrze tylko wtedy kiedy ma się odpowiednie predyspozycje, przykład... cnotka, pruderyjna stereotypowa nigdy nie będzie mogła iść na żywioł, nie wypróbuje nowych rzeczy w łóżku, co to za seks kiedy panna się czewieni gasi światło, bo się wstydzi. Seks to prawdziwa sztuka, której podstawą jest absolutna akceptacja siebie i swoje partnera, rozkoszowanie się nawzajem własnymi ciałami aż osiągnie się ekstazę, jest to najpiękniejsza dziedzina życia (dla mnie) A wy po prostu nie macie nic wspólnego z miłością fizyczną i później biedne frustratki wypisujecie takie rzeczy...

Gość _serduszko22_
a oc tą cnotką mam być niby ja?

Nie no serducho ;) daj spokój, po prostu zdenerwowałam się jak kobieta lubi seks oralny to znaczy że jest wyuzdaną dziwką... dla mnie to na przykład najpiękniejsze zdanie jak jesteśmy gdzieś z moim facetem i on mówi do mnie ach później aż ma się ochote zaszaleć