Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaki21

CZY MI WYPADA ZAPYTAĆ CHOCIAŻ???

Polecane posty

Zastanawiam się czy wypada mi tak bez problemów zapytać mojego chłopaka,czy nie będzie mógl w połowie sfinalizowac kosztu tabletek,w końcu jego też to dotyczy,tym bardziej,że chce,abym je brała...No własnie,wypada mi o to pytać??? W sumie to jesli chodzi o mnie to miesiecznie spory wydatek by był,a tak dzieliłoby sie na pół...proszę o opinie,dzięki z góry:D

Gość Leśna
Pewnie ze Ci wypada! Skoro on chce zebys je brała i zna Twoja sytuacje materialna to czemu nie? Nie masz sie czego wstydzic. Zdecydowaliscie sie na wspolzycie to byly obustronne decyzje. Przeciez nie prosisz go o nowy ciuszek tylko o to zeby nie bylo niespodzianek placzacych w łożeczku:0 Pozdrawiam

Gość potraktuj to tak
oczywiście....niech ci jeszcze da połowę na leki, które będziesz zażywać po odstawieniu tabletek... to dopiero będzie się działo...

Gość kinga2
zapytaj sie w końcu to jest wasza wspólna decyczja ja sobie nie wyobrazam zebym musiała płaciic całosć zawsze na spółe buziaki

dzieki:) zapytam:) on jest taki,że nie odmówi,ale myślałam,ze nie wypada tak pytac.Teraz jednak doszlam do wniosku,ze to w sumie lezy tez w jego interesie.Jak nie chce w gumki inwestowac,to niech zaiwestuje w moje tabletki:p

Gość Miareczka
Dziewczyny jeżeli dla was wydatek w postaci 30 zł to spory wydatek, to radzę je dobrze brać bo becikowe jest jednorazowe;) Aha oczywiście powiedź mu żeby się dokładał, to tak samo jego sprawa jak i twoja;)

Mój mężczyzna sam bierze często ode mnie receptę zaraz po wyjściu od lekarza i idzie do apteki kupić pigułki . Zawsze możesz zapytać , to nic nie kosztuje :)

Gość neni
hmmm dziwna sprawa:| normalny, dojrzaly facet raczej sam proponuje takie rzeczy :|