Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiab

zapalenie stawu kostki bezurazowe.....

Polecane posty

Gość kasiab

witam, lekarz stwierdzil u mnie bezurazowe zapalenie stawu - w kostce, towarz. temu bol, opuchlizna, dostalam 3 tygodnie temu lekarstwa, masc, czesciowo bol i opuchlizna ustapily, ale nadal mam z tym problemy, czy ktos tez tak mial ? co zrobiliscie aby dojsc do formy ? pozdr.

Gość zapalone kolanko
Mnie w zeszłym tygodniu zdiagnozowano zapalenie stawu kolanowego - bol jest nie do zniesienia, o chodzeniu po schodach musialam zapomniec, a niestetyy musze chodzic do pracy zastanawiam sie co bedzie jak nie wylecze a sie w te mrozy bardziej doziebie

Gość kasiab
a jakie lekarstewka Pani dostala ? i co trzeba robic, oklady ?

Gość zapalone kolanko
dostalam antybiotyk na az 14 dni (dłuuugo:(), Voltaren w tabletkach,jakis smierdzacy płyn do smarowania i masc z sadła świstaka (biedny świstak) Oprocz tego trzy razy , co II dzien bylam na zastrzyku ktory byl w kolano, taki bol ze urodzenie dziecka mniej boli i mam naswietlanie laserem. Chyba jest lepiej. Ale jeszcze sie ruszam jak zniedołezniala starsuszka a mam 27 lat

Gość Laurita
Kasiab Idz do apteki i kup sobie Oczar żel łagodząco-kojący firmy SEPTYK niebieskie opakowanie.Mojemu bratu kilka razy wyskakiwała torebka stawowa więc mogę coś na ten temat powiedzieć bo mam z takimi rzeczami doświadczenie.Ból był straszny a kostka wyglądała jak balon.Nie mogł chodzić w sumie mówiąc to nawet nie był w stanie postawić nogi.Po zastosowaniu tego żelu wszystko zniknęło, obrzęk w bardzo szybkim tempie schodził a ból ustępował.Poprosty zostało wyleczone ognisko zapalne i po problemie.Także WARTO!!!Wiem , ę nie we wszystkich aptekch jest ale ja na przykład zamawiałam go właśnie w aptece i sprowadzali to z PGF'u to podobno największa hurtownia farmaceutyczna i wiem że apteki sprowadzają stamtąd Polecam bo naprawdę działa!!!