Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina000

Bol stawu biodrowego i Korzonki!Prosze o rady!

Polecane posty

Gość Marcelina000

Mam problem z kregoslupem -czyli wypada mi dysk tak mowi lekarz. Nieraz po umyciu podlogi nie potrafie ustac na nogi lub jedna noge bo jest bol i niedowlad.Mam jakies mrowienie w nogach szczegolnie po nachylaniu sie. Czy bol z kregoslupa moze tez promieniowac do pochwy?

Gość Renata44
Mam podobnie i sama nie wiem co robic?

Gość Laurita
Myślę, że może byc to rwa kulszowa, która niestety może promieniować nawet pod łopatki.Ja miałam problem z barkiem i do tego właśnie jeszcze z kręgosłupem stan był czasami już tak poważny, że nie mogłam sie centymetra ruszyć!.Miałam stosowane blokady, które działały kilka dni a potem klapa ból wracał.Natrafiłam wtedy na Oczar żel łagodząco-kojący (tak sie nazywa) firmy SEPTYK.Stosowałam go raz czasami dwa razy dziennie przez około dwa tygodnie nawet jeśli mnie nie bolało.Jednak jak bolało to po chwili posmarowania ból ustępował w piorunującym tempie.W tej chwili minął juz ponad rok od zakończenia mojej terapii tym właśnie żelem i nawet raz nie wrócił.Nawet gdy dostaję okres już nic mnie nie boli w krzyżu a poprostu wcześniej nie mogłam wytrzymać.Mimo iż dowiedziałam się , że to był gościec stawowy to właśnie ten żel pomógł mi pozbyć się raz na zawsze tych strasznych dolegliwości.Polecam z całego serca i uważam, że jest to doskonały środek jeśli chodzi o jakiekolwiek schorzenia bólowe - bóle stawów, mięśni, reumatyczne, zwyrodnieniowe, obrzęki, opuchlizny.Z resztą podam adres strony producenta tam się pani dowie wszystkiego. www.septyk.pl pozdr

Gość Marcelina000
Laurita (lalao@wp.pl)dziekuje za ta porade. Ja mam taki bol czasami ze szkoda mowic lekarz twierdzi ze wyskakuje mi dysk... Mam czasami takze bole w pochwiepopo lewej stronie i w lewym biodrze czy to moze byc od kregoslupa?

Gość Katarzyna00000
Ja mam czesto korzonki wtedy musze sie smarowac masciami. Moze macie jeszcze jakies rady chetnie poczytam...

Gość gość
witam. mam podobny problem i bole. radzilabym zrobic rezonans aby wykluczyc przepukliny itp. mi duzo pomogaja rehabikitacje ,kriokomora laser itp. po takich zabiegach przez pol roku nie czuje bolu plecow. jesli chodzi o leki to mi pomaga mas voltaren i tabletki tolperis vp. reszta zastrzykow przeciwbolowych itp srednio dzialala. co do bolu kregoslupa to tez mnie boli w prawej pachwinie i biodrze i po prawej stronie pochwy i tez sie zastanawiam czy od tego.czasem mam wrazenie jakbym miala tam guza:/ nawet mam problemy przy zalatwianiu sie. pozdrawiam;)

Gość gość
Moja mama stosowała Reumpapai i była bardzo zadowolona. Stawy szybko przestały ją boleć.