Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliki

Przypalona noga-pomozcie!

Polecane posty

Gość liliki

dziwny ze mnie przypadek,ale co tam:) otoz moj problem wyglada tak:pojawilo mi sie na zewnetrznej stronie uda cos przypominajcego pajeczyne,tzn widac polaczone naczynka i jest to dosc duze w kolorze brazowawym,wczesniej bylo czerwone.Skojarzylam i juz wiem od czego to mam ,siedze po 8h przy pecyku gazowym,ktory mi grzeje na ta czesc nogi i chyba sie nieco przysmolilam:)mojemu wpsolpracownikowi tez sie tak stalo......co z tym zrobic i co to jest???

Gość Rysia
hehe a co , nie bolało , jak się przypalało ? :) :classic_cool:

Gość liliki
hehehe no nie bolalo,bo to nie spalona skora tylko popekaly chyba jakies duze naczynka:)to byl chyba proces dlugotwaly....:)

Gość liliki
no nie moge!!!!!!! znowu musze sobie noge przypalac,bo wylalam na spodnie pol szklanki herbaty i musze je wysuszyc:) to wszysko jest niby smieszne,ale tak serio to mam nadzieje ze te plamy znikna!!!!!!!

Gość Laurita
Śmieszne , ale ja miałam problem nie gdzie nie było mi zupełnie do śmiechu, bo przez wygłup kolegi wylałam sobie strasznie gorącą wodę po pierogach (odcedzałam) na nogę.Miałam spodnie więc i parzyło jak ch....a!W sumie mówiąc to tak szybko nigdy spodni nie zdejmowałam :) jednak jak je zdejmowałam to już niestety zeszło ze skórą!Ból nie do wytrzymania rana wielka i boląca.Goiło się i goiło.Zagoiło się w końcu ale po tym została bardzo brzygka blizna pooparzeniowa .Skóra była w tym miejscu ciemno brązowa i miała przerosty takie jak zazwyczaj są po oparzeniach.Na szczęście trafiłam na Oczar Płyn Spray i Oczar Żel przeciwtrądzikowy firmy Septyk.Najpierw pryskałam tym spray'em a potem smarowałam właśnie tym żelem Oczar żel przeciwtrądzikowy.Efekty były oszałamiające.W bardzo krótkim czasie wszystko zniknęło ta paskudna brązowa skóra i strzasznie brzydkie przykurcze.Moja noga wygląda jak kiedyś i już nie muszę się martwić, że ktoś coś zauważy bo poprostu nic nie ma!!!Bardzo polecam Pozdr