Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunexzkaa

zatrucie pokarmowe cyz co? pomozta!!!!!

Polecane posty

Gość kasiunexzkaa

witam otoz...dzis rano mialam jakby taka lekka biegunke...byla ona leciutka ale zawsze coos...wzielam caly laremid...potem gdyw szkole zjadlam akwalekczek chleba po pol godziny zrob cos mi zaczelo jezdzic lekko po bruzchu...wzielam pol loperamidu...do tego wypilam dzis ok.litra gorzkiej herbaty...nie mam bolu bruzcha,mdlosci goraczki it...czuje sie dobrze...dodam ze wczoraj zjadlam s e smazona rybke zurowke z kapusta..a. na podiwecozrje jablecznik...jakos nikomu nic po tym z reszty rodziny nie bylo....wczesniej tak nie mialam...dodam z e ostatnio sie czesciejs tresuje...wczoraj przez stres spalam 3godziny :O czaem czuje takie pouciskiwanie w nadbruzsuz,choc moz eod tego z e malo dzis jadlam ok.300-400kalorii kurde co to moze byc? jelito nadwrazliw eczy co:O piszcie!:O

Gość kasiunexzkaa
upppppp

Gość kasiunexzkaa
ej no naprawde nikt nigdy nie mial takietgo problemu czy cO?:P

Gość kasiunexzkaa
up...

Gość no to...
zarówno surówka, jaki jabłecznik mają działanie rozwalniające :D Zalezy jeszcz czym to popiłaś :-) Poprostu zrób sobie dzisiaj jakąs dietkę, jedz sucharki, albo mocno osoliny ryż (bez żadnego sosu) dobrze na sprawy żołądkowo- jelitowe robi Coca - cola. Jeśli pomimo diety dolegliwosci nie ustąpią poprostu idź do lekarza.

Gość kasiunexzkaa
popijalam to mocną herbata...zreszta ja jzu gorsze rzeczy jadalam i nic mi nie bylo:P heh tera ciagle chleje gorzka herbate a na obiad nie moglam odmowic se iperozkow z truskawkamiz cukrem cynamonem i maslem:O