Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet przyszly Tatus

Sexy ciuszki dla ciezarowek

Polecane posty

Gość Facet przyszly Tatus

Hej Nie wiecie gdzie mozna dostac takie ubranka dla kobietek w ciazy, jak np. na tym linku: http://majoweczki2006.blog.onet.pl/1,DA2006-02-15,index.html Kompletnie zachwycilem sie ta czarna sukienka z duzym okraglym emblematem z przodu. Chcialbym kupic mojej Pani cos podobnego ale nie wiem za bardzo w jakim sklepie. Mieszkamy w Wawie, mysle o jakims centrum handlowym. Znacie jakies fajne sklepy ???

Gość łłaaaaaaał
super ciuchy, ja tez takie chce miec!!!! No niech ktos odpowie temu miłemu Panu to może i inni skorzystają :D

Gość mnie tez to interesuje

Gość moze zapytacie
dziewczyn na blogu???

Gość Mister Brad
Kobiety w ciąży są piękne!!! Piękne stroje na tym linku! W ogóle zajebista strona. Zakochałem się w brzuszkach! Porzucilem wlasnie kobiete, bo kariera liczyla sie dla niej bardziej ode mnie i od dzieci. A ja chce miec dziecko!Mam juz 30 lat i chce byc ojcem!

w galerii mokotów jest sklep, Pępek Świata, vis a vis Sphinxa na parterze, mają ciuszko dla kobitek ciężarnych, po prostu rewelacyjne:D

Gość Mister Brad
Jaaaaa to niesprawiedliwe. Czemu kobiety tylko moga zachodzic w ciaze.

Gość o jezu jezu jezu
CO WY GADACIE? PRZECIEZ POLSKA CIEZARNA ZAZWYCZAJ WYGLADA WRECZ ODRAZAJACO. ZANIEDBANA NIEUMALOWANA UBRANA W JAKIS WOREK FUUU I JESZCZE JE CO MA POD REKA ZEBY TAK WYGLADAC NIE WYSTARCZY UBRAC SIE W FAJNE CIUCHY:p TRZEBA SIE W NIE JESZCZE ZMIESCIC:p

Hej, fotki pochodzą ze strony: www.naissanceonmelrose.com/catalog/shop_f02.html PS. Ładne Polki wyglądają ładnie w ciąży. Brzydkie Polki wyglądają brzydko w ciąży. Bywają też różne niespodzianki. Ładnej twarzy i w garnku do twarzy :-) To prawda, że spotyka się wiele pingwinków, ale... nie łatwo nosić kulkę na nóżkach. Nie wystarczy sie ladnie ubrac, ale jesli do tego zrobi sie makijazyk, strzeli fryzurke, pojdzie na basen i np. nieco odda sie przyjemnosciom wiadomo jakim, to moze sie okazac ze z pingwinka zrobi sie hot chicken :-)

Gość Laseczka 85
to prawda ze mozna byc piekna w ciazy i po ciazy :-) fajne ciuszki

Gość LaBazooka
Ja tez po ciazy lepiej wygladam. Na poczatku mialam straszny cellulit, ale szybko zszedl i teraz mam w koncu normalne bioderka :-) Nawet biust sie duzo nie zmienil. Fajne ubranka sa w GianPaolo tez.

Gość nosleep27
sexy ciuszki ma w ofercie sklep www.sweetmama.pl