Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barelka

Jak pozbyc sie celulitu nie tracac na wadze?? szczupla gora, grube nogi/

Polecane posty

Gość barelka

Tak jak w temacie. Rece masz bardzo chude, tak samo palce nie znioslabym gdybym przytyla za to w udach ciagle przybywa, tak samo brzuszek rosnie. Nie piszcie zebym diete zmienila bo nie chce schudnac, zdrowo sie odzywiam ale szczupla jestem, mam 168 waze 56 kg. czyli norma, a z reszta moim problemem sa tylko nogi i brzuszek. Jakie cwiczenia. Czy ktos pozbyl sie celulitu, wyszczuplil nogi ale samymi cwiczeniami bez diety??

Gość ćwiczenia
wszystkie które działaja na nogi i brzuch, poszukaj w internecie i na pewno znajdziesz jakies stronki, wpisz w wyszukiwarke, dobry na pewno bedzie rowerek, oprócz tego masaże ostra gabka, naprzemienne ciepłe i zimne prysznice, kremy wyszczuplajace, pilling z kawy

Gość tussi
gdzie ty jestes chuda ja mam taki sam wzrost i waze 55 kg wlasnie sie odchudzam i na wakacje schudne do 49 to waga idealna a ty napewno nie jestes szczupla

Gość barelka
i co z tego ze mam taka wage.... jestem szczupla, wszysyc sie dziwia ze ja cos chce w sobie zmienic. Mam takie "zbite cialko" i mocne kosci i dlatego mm taka wage. Chodzi mi tylko onogi i brzuch tez. Ale czy samymi cwiczeniami cis zdzialam? o to mi chodzi

Gość chwileczke
tussi chyba zwariwałas, przy wzrosie 168 wazyć 49?? Ty normalna jestes?? Ja waze 45 i mam wzrost 160 i dałabym wiele zeby wazyć 50

Gość cwiczenia
jesli Twój wyglad jest efektem zaniedbania i siedzacego trybu zycia to tak, a jesli juz taka twoja uroda, to nic nie pomoze, ale watro spróbowac, na pewno ci to nie zaszkodzi a tylko pomóc moze

Gość rowerek stacjonarny
kremy antycellulitowe, masaże...

Gość masazysta72
Witam.Zdecydowanie polecam masaż u sprawdzonego masażysty efekty gwarantowane.

ja kiedys ważyłam przy wzroscie 168 cm 49 kg to wszyscy mi mówili ze wyglądam jak anorektyczka.Teraz mam 52 kg i jest ok.

Gość barelka
Dzieki za porady. Hm... siedzacy tryb zycia - mysle ze siedze tyle co normalni ludzie, co kazdy. Troche przy kompie, duzo sie ucze. Ale glownie to problem mojej wagi - od zawsze mialam uda troszke grybsze ale nie tak jak teraz!!! Fakt ze od wakacji to przytylam 6 kg a wszystko poszlo w nozki i na brzuszek, a ruchu duzo mialam. No nie wiem....... napewno nie jestem gruba, ruchu rzeczywiscie za duzo nie mam bo duzo sie ucze, siedzacy tryb zycia. Tylko czemu np, w piersi mi to nie pojdzie hehe:) Chodzi mi konkretnie o osoby ktore pozbyly sie celulitu bed diety. Masaze gabka, kremy i cwiczenia robie tak ale efektow nie widze.