Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cludi24

Jestem z Niemiec, szukam tu znajomych

Polecane posty

Gość Cludi24

Szukam znajomych z baden württemberg !

Gość Cludi24
Nie moge tego otworzyc

Gość tu sa niemki
pare linijek nizej na glownej stronie tego forum jest temat " MATKI MIESZKAJACE W NIEMCZECH"

Gość tu sa niemki
nie wiem czemu ten link nie chce wejsc :-( znalazlas ten temat??

Gość dorisw
a co tu robisz?

Gość Cludi24
Mieszkam, od 2,5 roku Znalazlam topik "matki mieszkajace w niemczech" , ale nie ma tam teraz nikogo

Gość Cludi24
A Wy skad jestescie? Jaki land?

Gość mama111
ten drugi adres jest oczywiscie dobry. Jak juz czytalas ja tez jestem z BW.

Gość Cludi24
Mama111 Dzieki wielkie za adres, czytalam.Milo tak sobie pogadac. Jak dlugo juz tu mieszkasz? Zadowolona? Pozdrawiam!

Gość mama111
10 rok. Czas zlecial . Najgorsze byly pierwsze 2 lata . Obecnie nie wyobrazam sobie mieszkac w Polsce. Musialabym zaczynac wszystko od poczatku. A co ty porabiasz i czy jestes tu z mezem?

Nie jestem sama, meza jeszcze nie mam, tylko freunda, tez polaka.Ale moja mama tu mieszka, wiec tak do konca sama nie jestem. Jak bylam mala, mieszkalismy w stuttgarcie, ale ojcu sie niemcy nie podobaly i wrocilismy do polski, a teraz jestem znowu tutaj i czuje ze odnalazlam swoje miejsce na ziemi!

Gość mama111
jestem pare lat starsza od ciebie

Pracujesz? Ja wlasnie jestem w pracy, ale nie mam nic ciekawego do roboty, skad jestes z polski?

Gość mama111
zostatnio bylam mieszkanka Zielonej Gory

Gość mama111
normalnie pracuje ale obecie jestem na Erziehungsurlaub-mam 15 m-czna corke

Gość mama111
a wiekszasc lat mieszkalam w dawnym legnickim. A ty z jakich stron? A kolo Stuttgart-u w ktora strone? Bo ja w strone Karlsruhe!

Ja jestem z boleslawca, dawne jeleniogorskie, a teraz mieszkam na poludnie od Stuttgartu, niedaleko reutlingen.

Gość mama111
Boleslawiec znam( jest tam klinika dla umyslowo chorych) oczywiscie znam nie z tej strony tylko jak jezdzilam do rodzinki za legnice to nie raz przejezdzalam. Reutlingen-fajne studenckie miasto. O to z tamtych stron jest jedna -----ze strony: czy jest tu ktos z niemiec jaki land. I jak ci sie teraz w Niemczech podoba?

Jest o.k. przyzwyczailam sie , prawie wogole nie jezdze do polski, teraz tu mam rodzine, przyjaciol i faceta. Pozdrawiam

Gość mama111
tak cludi-im rzadziej sie jezdzi tym mniej sie teskni. Wiem to z doswiadczenia. No tak jak masz tu bliskie ci osoby , to nie ciagnie tak do Polski. Ja jezdze raz na rok i wracam za kazdym razem zmeczona. PA!

Mama111 ! Jesli bys chciala pogadac, to bede na stronie \"jest ktos z niemiec-jaki land\"

Gość malutka_de
Mam rodzine w wojewodztwie kujawsko-pomorskim.. dokladnie kolo Piotrkowo-Kujawskiego na zapadlej wsi. Zona mojego kuzyna dwa miesiac temu urodzila synka. Zyje z mezem z pracy w polu i tego co zarobia na zwierzetach, ktore hoduja. Od polowy ciazy miala krwawienia i przelezala duzo w szpitalu. Synek ur bardzo watly. Ona jest jest wykorzystywana przez swoich tesciow do wszystkich ciezkich robot. Nie maja za wiele pieniedzy. Jej rodzina tez nie,bo jej matka zmarla ( ma macoche) i 11 rodzenstwa.Pisze w jej imieniu. Czy ktos jest w stanie wspomoc Anie rzeczami, zabawkami dla malego badz czymkolwiek???? Prosze Was mamy.. pomozcie jej. Mnie udalo sie w kregu moich znajomych zebrac juz troche rzeczy. Czy ktoras ma zbedne rzeczy na chlopczyka ( poki co potrzebuje on 62 i 68 na wiosne i lato)??

Ja jestem z Köln. Zapraszam na moj nowy topik: Przyszle mamusie mieszkajace w Niemczech. ;) ;) Znajdziesz go tu w wyszukiwarce na tym forum.