Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonioo

wpadka czy nie?

Polecane posty

Gość Antonioo

Witam, postanowilem z partnerka wspolzyc po raz pierwszy oby dwoje,ona miala reguralny okres i dni nie plodne wychodzily jej wlasnie na dni 14,15,16 luty,wspolzylismy 14,oczywiscie z prezerwatywami,prezerwatywy nie pekly ani nie doszlo do wytrysku wewnatrz.wiec czy jest mozliwosc jakas zaplodnienia czy tez nie?czy jest mozliwosc zaplodnienia tym przezroczystym sluzem ktory np dostal sie na prezerwatywe w niewielkiej ilosci?oczekuje szczerych odp, jestem nowicjuszem i niewiem czy mam sie obawiac czy tez nie?

Gość ===++-____
Raczej nie . Wiele par uzywa tylko prezerwatywy i wszystko jest ok. Najważniejsze, ze nie pękla. Spokojna głowa;-)

Gość Antonioo
dzieki za szczera odpowiedz, napewno nie pekly bo pozniej nawet sprawdzalem nalewajac wody i bylo wszystko ok :) dzieki wielkie Pozdrawiam

Gość ===++-____
Najlepiej kupowac prezerwatywy ze Srodkiem plemnikobójczym:-) Ale w ciąze wcale nie jest tak latwo zajsc!

Gość Antonioo
chcialem kupic z takim srodkiem ale albo nie znamazlem albo nie ma z firmy durexa takich, mialem classica i troszke byly za male.

Gość lornetka
spokojnie, jak nie pękła, była nałożona od razu i nie dotykałeś dziewczyny tam mokrymi łapkami to nie ma szans

Gość Antonioo
nie dotykalem jej mokrymi rekami, najwyzej co moglo byc niechcacy zostac na rekach tej przezroczystej wydzieliny ale nie byly mokre,a prezerwatywa byla zalozona nie kochalismy sie bez , pozniej sprawdzalem je i nie przeciekala przez zadna woda, czy mam sie obawiac czegos?

Gość SPOKO KOLEŚ
będzie ok. nie jest w ciaży nie panikuj

Gość Antonioo
no to dobrze , mnie przekonaliscie a jak mam przekonac swoja partnerke?ona sie obawia bardziej tego niz ja

To znaczy ze twoja partnerka jest jeszcze dzieckiem i wie tylko troche skąd się biorą dzieci, ale tak ogólnie to jest ciemna w tych sprawach..... wstyd jak na kobietę.... Ale mnie rozbawiłeś ztym nalewaniem wody...