Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lou_smutna

gesty katar z krwia...prosze o pomoc co to moze byc...

Polecane posty

Gość lou_smutna

tak jak w temacie moim problemem jest wlasnie taki katar z krwia...czasem sa tez takie grudki krwi jakby zaschnietej (przepraszam zza szczegolowy opis...) ogolnie moge oddychac nosem a ten katar to jakby z zatok splywal..ale nie jestem pewnna..dodatkowo po tylnej sciance gradla slplywa mi wydzielina (nie wiem czy to tez z zatok...?) jesli ktos cos wie to rosze o pomoc bo to juz trwa jakis czas i zaczynam sie niepokoic...:(

Gość Nie czekaj
Natychmiast do lekarza to mogą ale nie muszą być zatoki - acha weź skier.od lek.I k-tu do LARYNAGOLOGA na cito.Miałaś jakąś infekcję górnych dróg oddechowych ?Kiedy ? I co brałaś ?

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
Mam tak i wynika to u mnie z powodu suchegp powietrza w mieszkaniu,smarkam nas i wychodzą mi jakby grudki krwi...Możźe też nadwyręzyłaś nos,naczynka w nosie mocno smarkając...U ciebie powód może być inny więc warto wybrać się do lekarza.

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
To bardzo możliwe,że to zatoki bo nos masz zapchany i spływa ci wydzielina...opócz tego może jesteś osłabiona i stąd też ta krew.Jednak proponuję udać się do lekarza abyś nie miała powikłań z zatokami(jak ja)oraz wyjaśnisz tę krew w nosie.

Gość a moze brałaś polopirynę
ja po niej mam zawsze cos takiego jak Ty