Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerstwabuła

Izoluję się od innych,help!

Polecane posty

Gość czerstwabuła

tak, właśnie...nie przychodze na spotkania, nie dobieram telefonów, wykręcam się od spotkań...nie wiem co się ze mną dzieje, może to, że siedzę w domu, zmieniłam się, tylko mój chłopak mi nie przeszkadza (choć też czasem) i siostra...reszta? eh, smutno mi i głupio, ale nie mogę byc tak zzyta ze znajomymi, jak dotychczas, bo za 2 m0ce wyjeżdżam USA już na zawsze i wiem, że bym chyba umarła z tęsknoty :( :( :( głupia jestem, staję sie odlutkiem, czy spotkania raz na 2 tyg ze znajomymi to nie chore? albo ta zima tak na mnie działa, albo stałam się zadufana w sobie egocentryczką, że juz innych nie potrzebuję :o :( :( :(

Gość czerstwabuła
odludkiem i DO usa :/ juz gafy strzelam nawet

Gość piszcie proszę
:(

Gość zima kotku
zima robi z nas zaspane niedzwiedzie. Wiasna przyjdzie i wrocimy do normy. Bez paniki:)

Gość zima kotku
no i wyjazd, zawsze to stres. Ja tez pisze z zagranicy, tyle ze blizszej, ale wierz mi - przezyjesz i dasz rade. Wszedzie sa ludzie, a miedzy nimi sa fajne egzemplarze. Pozdrawiam

Gość czerstwabula
dziekuję :) 🌻 właśnie uwierzyć w to nie moge, żeby tak ta pora roku na mnie działała, w sumie racja :) ale głupio tak z tymi znajomymi, w końcu straca do mnie cierpliwość :o

Gość czerstwabula
a dawno wyjechałaś? i długo jestes za granicą? oj, wybacz,że tak pytam..ale mam w sobie sporo wątpliwości, boję się, że będę sama jak palec, a teraz tak wszystkich odrzucam :/

Gość czerstwabula
a z drugiej strony doczekać sie ie mogę, bo w moim przypadku, wiosna przyniesie nie tylko symboliczne odrodzenie duszy, ale mnie samej i juz bym chciała, się wziąść z siebie, ale póki co nie potrafię ...

Gość zima kotku
1 rok i dwa miesiace dokladnie dzis. I wyjezdzalam w strasznym stresie, a teraz jest OK. Nie rajsko ale dobrze.

Gość czerstwabula
ja milo przeczytać, że komuś się udało:) zycze więc coraz wiecej rajskości:) ja już bym chciała tam być, zacząć działać, a nie to oczekiwanie nawet nie wiem na co ...

Gość zima kotku
Nie boj sie instynkt zadziala. Na poczatku ma sie takiego kopa ze sama sobie bedziesz sie dziwic i zrozumiesz jak wiele o sobie nie wiesz. Ja jestem soba sama mile zaskoczona. Cale zycie miala sie za osobe niespecjalnie zaradna, no w Polsce lekko przegrana. A tu radze sobie dobrze, i z praca, i z ludzmi, i z jezykiem. A mam juz 43 lata. Mysl pozytywnie a bedzie dobrze , lece banalem - wiem, ale tak to juz jest. Prawdy oczywiste w naszych czasach zgraly sie i oklepaly do bolu. Ja ci troche tej "ameryki" zazdroszcze...:)