Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biss

sex w 9 miesiacu

Polecane posty

Gość biss

czy to prawda, ze w ostatnim miesiacu ciazy nie powinno sie wspolzyc ze wzgledu na jakies infekcje plodu???

eeeeeee tam bzdura... ja normalnie wspolzylam (hehe tzn na tyle na ile moglam bo troche w szpitalu lezalam :-0) ale ostatni raz kochalismy sie na 4 dni przed porodem i serio nie wiem jakie tam infekcje sie moga zdarzyc...z tego co wiem to tylko moze to troche przyspieszyc porod, wiec w przypadkach ciazy z problemami z seksu sie rezygnuje ale przy normalnej...nie widze powodu ;-)

Gość ajajaja
mnóstwo opinii,w kazdej pewnie sporo racji,ale tez sądze ze jesli kobieta dobrze się czuje,to na małe co nieco moze sobie pozwolic.W gruncie rzeczy równiez spotykałam ginekologów,którzy otwarcie mówia,ze sperma ma wręcz rewelacyjne działanie przed porodem,natomiast zaden nigdy mnie nie przestrzegał przed niemoznoscią współzycia pod koniec ciązy,jesli nie jest zagrozona.Wiem natomiast,ze nie powinno się zbyt intensywnie io długo draznic piersi.pozdrawiam

Mysle,ze skoro jest wszystko wporzadku,dobrze sie czujesz to mozna.Ja przy pierwszej ciazy krotko przed porodem wzielam mojego meza w obroty:P:P:P:P Moze dltego tak szybko urodzilam:D:D:D:D

Gość powinno sie
tak mi zalecał lekarz a mój był zagranicą i urodziłam 2 tyg pózniej.podobno dobry przed porodem.nawet czesto ,zapytaj lekarza

Gość jesli tylko
masz ochote to sex-uj ;-). Potem przez miesiac nie bedziesz mogla, a pozniej moze nie bedziesz chciala...