Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aira

badania przed tabletkami

Polecane posty

Gość Aira

no właśnie :) będę bardzo wdzięczna,jesli napiszecie jakie badania należy zrobić przed zaczęciem przyjmowania tabsów ;) słyszałam o próbie wątrobowej- na czym to polega? z góry dziękuję :) 🌼

Gość kajja
usg i mammografia piersi,usg wewnętrzne narządów rodnych,podstawowe badania krwi,poziom hormonów,próby wątrobowe to jedno z badań krwi,czasem lekarz zaleca jeszcze jakieś dodatkowe,ale to już indywidualna sprawa

Gość Julies
to ja jeszcze dorzuce INR- wskaznik gestosci krwi

Gość Aira
dziękuję bardzo :) aha,jeszcze kwestia ceny- ile takie badania kosztuja?

Gość słodka gruszka
a niektórzy lekarze nie kierują na żadne badania....

Gość Julies
ile kosztuja prywatnie nie mam pojecia,ale gdy pojdziesz do swojego lekarza ogolnego to on na pewno da Ci skierowanie i nie bedziesz nic placic

Gość bajer full
Mam drobne pytanko, jeśli tak samo zaczynam brac tabletki po raz pierwszy i miałam zrobione tylko badania hormonalne, tj. LH, FS, FT4, FT3, ale nie miałam zrobionej tej próby wątrobowej i innych, uważacie ze moze powinnam na własną reke je wykonać?? Własciwie lekarz moj juz mi przepisał - yasmin - ale wiadomo ile tam jest przeciwskazan, dlatego się zastanawiam powaznie:o

Gość Julies
mozesz zrobic na wlasna reke....bedziesz potem miala jakis punkt odniesienia i bedziesz dokladnie wiedziala czy na ewentualne pogorszenie wynikow maja wplyw tabletki czy tez tak juz bylo zanim zaczelas brac. Ja na Twoim miejscu zrobilabym jeszcze INR i proby watrobowe.

Gość bajer full
Dzięki wielkie🌻 Masz racje, bede później mogła sobie porównać;) Jeszcze może ktoś wie ile takie badania prywatnie kosztują, to byłabym wdzieczna;)