Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goskapa

LEKI A ODCHUDZANIE,POMOCY NIC NIE DZIALA

Polecane posty

Gość goskapa

Witam wszystkich zainteresowanych tematem i prosze o pomoc.Zostalo mi po ciazy ponad 30 kg do zrzucenia i nic na mnie nie dziala.Bralam aplefit,reductil a teraz biore sibotrim15 i dalej nic.Czy jest cos ze mna nie tak? Nic nie dziala na moj organizm,napiszcie co jest najskuteczniejsze,co wam pomoglo.

Gość kayka
Mi ?? tylko adipex !!! Jest to lek na recepte ale NAPRAWDE SKUTECZNy. Jedzenie moze dla Ciebien nie istniec. Niestety najpierw musialabys przeczytac ulotkę bo istnieje kupę przeciwskazan do jego stosowania.

Gość pikuś
a ile ty jesteś po porodzie

Gość no właśnie******
*******Niestety najpierw musialabys przeczytac ulotkę bo istnieje kupę przeciwskazan do jego stosowania.****** LUDZIE JAK MOżECIE POLECAć KOBIETOM TO śWIńSTWO!!!!!!! JA PO TYM PORONIłAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADIPEX TO JEST NARKOTYK!!!!! LUDZIE!!!!!!

Gość pikuś
posłuchaj przeczytaj sobie dieta montignac tam mi się wydaje że jest to rozsądne odchudzanie poza tym musisz ćwiczyć cwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć tabletki to nie jest dobre rozwiązanie

Gość pikuś
jeszcze jedno staraj się wyeliminować słodycze jeść dużo owoców i warzyw i poprostu ostatni posiłek jedz o godz.19

Gość mi mi 25
goskap ja dzis zaczełam diete w ciazy utyłam 33kg .laska moze tak razem sie powspieramy ja dzis kopenhaska zaczełam .a adipex odradzam wszystko stosowałam adipex,mizindol,mezitang i polecam ZADNE Z TYCH SRODKÓW.

Gość mi mi 25
acha po ciazy schudłam te 30kg ale po 1,5 roku przytyłam ... dzis znowu biore sie za siebie cel 55kg !! odezwij sie koniecznie

Gość pikuś
jeszcze jedno na stronie tam gdzie dieta znajdziesz indeks glikemiczny poczytaj

Gość kayka
po 1. - skad wiesz ze po tym poronilas ? Bralas to w ciazy ??? po 2. - owszem, ze powinno sie cwiczyc, nie jesc itd ale czasami to jest bardzo trudne - nieprawdaz ? Stosuje adipex od m-ca i schudlam 5 kg - kolezanka 7. nikogo do niczego nie zmuszam - po prostu mowie, co mi pomoglo. A wybor nalezy do kazdego z Was. Pozdrawiam

Gość no właśnie******
zaszłam w ciąże w trakcie brania tego przeklętego adi a sprzedawca zapewniał mnie że jest to lek bezpieczny!!!!! To nie jest lek dla kobiet tylko dla desperatów samobójców!!!!!

Gość pikuś
do no właśnie -myślę że masz rację ja też go brałam

Jak chcesz zdrowe środki na ochudzanie to polecam ci goskapa* Guardian taki naturalny preparat:) Mnie się udalo przy jego pomocy schudnąć 7 kilo w dość którkim czasie:) Mamy tu topik o naturalnym odchudzaniu to cię zapraszam:D

Gość goskapa
Dzieki wszystkim,zetu zajrzeliscie.Nie bralam jeszcze ADIPEXU ale sie chyba skusze jak skoncze sibotrim.Moje malenstwo ma 4m-ce,dodam ze drugie 7 lat.Wciazy przytylam 44 kg,wazylam do porodu 107 a teraz waze 96kg.Kleska.Szafa pelna ciuchow a ja niemam w czym chodzic,plakac sie chce.Zawsze miialam problemy z waga ale nie takie jak teraz.Diet zadnych nie stosuje tylko wiem co powinnam jesc a co nie i tego sie trzymam,nie jem kolacji i slodyczy chociaz jest bardzo ciezko.Cwiczyc za bardzo nie mam kiedy,wiadomo jak to przy dzieciach a poza tym to mi sie tez nie chce.Jem malo a czasami robie sobie glodowki po pare dni i waga stoi w miejscu,szukam po prostu dobrych tabletek ktore choc troche pomoga.Dzieki ma ma 25,mozemy sie razem odchudzac zawsze razniej.