Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarolinaa

kto z was meczy sie z niewyleczonym do konca tradzikiem i przebarwieniami poNim?

Polecane posty

Gość tarolinaa

i ma dołka przez to... wspierajmy sie bo ja powoli trace nadzieje na piekną cere:(

Gość tarolinaa
czy jest ktos jeszcze taki??

Gość Pryszczataaa
Witaj nie jestes sama , ja sie dzisiaj zdołowałam bo miałam umówiona wizytę u ponoć bardzo dobrej Pani dermatolog... ale zadzwoniła do mnie o odwołała wizytę bo sie rozchorowała no i musze czekać do przyszłego tygodnia .. a tak mi zalezało ..... ja juz mam dośc tych pryszczy to niesprawiedliwe ,że inni maja gładnie cery a my pryszczate musimy sie zmagać z tym cholerstwem !!!

Gość tarolinaa
no wlasnie, ja ogolnie kiedys mialam bardzo duzo zaskorników na polikach, wszystko mi sie oczyszcalo bo zluszczalam roznymi preparatami od dermatolog i wygladalam strasznie, ale antybiotyk mi to wyleczyl po kilku miesiach, miałam gładka buzie, z przebarwieniami;/ to jest tez straszne! na brodzie mam dalej pełno zaskorników. Najgorsze jest to ze zauwazylam na poliakch nowe zaskorniki i jak pomysle ze znowu trzeba bedzie je wyciagac na wierzch to sie załamuje. Zaczelam serie peelingów migdałowych na przebarwienia, mialam juz ich kilka, efekty są ale bardzo powolne, ale jak przypomne sobie siebie pol roku temu to sie ciesze, bo poprawa jest duza, ale to niestety jeszcze nie to:(.... na dodatek zero opalania, jestem blada jak sciana, poprostu tragedia;( pozdrawiam cie pryszczata:* 3majmy sie, musimy pokonac tradzik!

ja tez :( i do tego nic nie pomaga, zadne maseczki, kremiki ani toniki.normalnie mam potworna twarz.....

Gość taka_jednaaa
dziewczyny zawsze mozecie uzyc samoopalacza :-) ja tez mam cere tradzikowa i uzywam takiego nawilzajacego jest suuuper :-)

Gość klaritta

Gość tarolinaa
a jaki to jest ten nawilżający samoopalacz? a czy jak uzyje kremu brązującego raz np. na jakas okazje to moze mie zaszkodzic? :P