Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelie 29

zazdrość- nie radze sobie z tym - pomocy!

Polecane posty

Gość Aurelie 29

cześć, proszę Was o komentarz, w trudnej dla mnie sprawie. w jaki sposób mam poradzić sobie z uczuciem zazdrości. po kilku latach kumplowania się z moim znajomym zostaliśmy parą. jestemy razem od kilku miesięcy i generalnie związek uważam za udany i satysfakcjonujący. niestety łączy nas wspólna praca, a w tej pracy napotykam wpatrzone w niego oczy jego pracownicy. obiektywnie oceniając dziewczyna jest atrakcyjna i bardzo sympatyczna. ma chłopaka ale niewątpliwie jest jakiś rodzaj klimatu między nią a moim mężczyzną. on ją ceni i lubi, ona zapewne odwzajemnia jego uczucia. są dla siebie serdeczni, a on dodatkowo dżentelmen jakich mało. dodam, że w takim stopniu tylko w stosunku do niej. dużo o niej mówi. a ja kobieta niezależna, na wysokim stanowisku i atrakcyjna czuję się fatalnie jak widzę i słyszę to wszystko. przede wszystkim dlatego, że długo zdobywałam jego serce i zaufanie. on rzadko mówi miłe słowa, rzadko chwali. Ogólnie jest powsciągliwy. myślałam, że taki jest ale okazuje sie, że ta dziewczyna jest \"wspaniała\", \"taka sympatyczna\", \"taka madra\" ( i w dodatku bardziej w jego typie niz ja - a to juz moj przypisek :)) a mnie trafia szlag! dosłownie. rozmawialiśmy o tym i powiedzial, że nie ma sprawy, ze to tylko kolezanka. ale ja odnosze inne wrazenie. nie radze sobie z tym. zupelnie. meczy mnie to jak mały kamień w bucie. niby nic, a cały czas uwiera. co ja mam robic??? nie chce wyjsc na zołzę, zazdrośnicę i marudę a powoli już jestem ...

hmmmmmm. A może on ma po prostu problem ze sobą? jak można kochanej kobiecie nie mówic, że jest kochana? Tylko klepac na lewo i prawo o jakiejś babce z pracy? Czy to nie jest przypadkiem jakaś Twoja bliska koleżanka? Może o n jakąś drogę se próbuje uklepać względem tamtej? No nie wiem, dziwny facet.

Gość Aurelie 29
ta dziewczyna chce byc moja kolezanka :) ale mimo ze pewnie mogłabym ja polubic ze wzgledu na to co sie dzieje nie umiem sie z nia kumplowac. nie rozumiem tej calej sytuacji i zle mi z tym :(

Gość jak widać
wplątałaś się w jakiś dziwny trójkąt.. i nie dziwie Ci się, że jestes zazdrosna bo jest o co! ja tez bym byla:(