Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczkooo

Pulsujące oko

Polecane posty

Gość oczkooo

Co to może oznaczać??Czuję tak jakyb miała drugie serce w oku,takie jakby rytmiczne pulsowanie???

Gość dsdsd
brak magnezu

Gość bziksa
To na pewno od tego zęba... hihihi

Gość a co ma oko wspólnego z zębem

najprawdopodobniej zwiazane to moze byc z watroba, wedlug medycyny chinskiej ale sprawdz bo tak naprawde moga byc rozne tego przyczyny. Ja tak mialam i dopiero picie ziolek na watrobe np. dziurawiec (jedynie zima i wczesna wiosna) mi pomoglo, a nie badanie wzroku itd. pozdrawiam

najprawdopodobniej zwiazane to moze byc z watroba, wedlug medycyny chinskiej ale sprawdz bo tak naprawde moga byc rozne tego przyczyny. Ja tak mialam i dopiero picie ziolek na watrobe np. dziurawiec (jedynie zima i wczesna wiosna) mi pomoglo, a nie badanie wzroku itd. pozdrawiam

Gość Ellaa
To jest na tle nerwowym, brak magnezu kup sobie magnez i zażywaj. Ja też miałam taką dolegliwość ale po magnesie pomogło. Pozdrawiam

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
Brak magnezu może to oznaczać.

Gość to dosc czesta przypadlosc

Gość HSKEIE
Duuuuuuuuużo lepszy jest preparat MAGZEZ+ WIT.B6, czyli2w1 :) (Ja tak miałam z okiem, a później nawet z sercem). Tak mi doktorka poradziła :)

Gość LIselle
Zbadaj sobioe ciśnieniew galce ocznej. Bo to moze być to. jak masz za wysokie to pojawia się nieprzyjemne uczucie właśnie pulsowania i "wychodzenia oka na zewnątrz" Jak to określa moja przyjaciół któa też ma takie coś:)

hej ja też tak mam :( zażywam magnez i nawet pomaga tyle tylko , że trzeba go zażywać chyba dość długo bo mi po miesiącu nie przeszło , ale zażywam na zmianę z kawałkiem gorzekiej czekolady ;) to raczej napewno brak magnezu

Gość oczkooo
badałam magnez-w normie,więc co to może być???

ja nie pije kawy, biorę magnez i też to mam. ale tylko w prawym oku, dziwne...

Gość oiiio
ja również jestem zainteresowana tym tematem

Gość po prostu pobudzony nerw
mase ludzi tak ma:)

Gość oiiio
mase? ja sie jeszcze nie spotkalam wsrod moich znajomych zeby ktos tak mial a i okulista sie nie spotkał skad wiesz ze mase ludzi tak ma ? :) to by bylo dla mnie wielkie uspokojenie gdyby ludzie tak mieli wlasnie chodzi o to ze nie mają :(

Gość oiiio
aha i nie mam tego czasem tylko cały czas od kilkunastu miesiecy!!! :( bardziej widoczne w jasnym otoczeniu mniej widoczne w ciemnych pomieszczeniach...

Gość sebisko
ja jem marchewkę ale nic mi nie pomaga :) było trochę lepiej ale znów pulsuje jak zwariowane a przecież nie mogę Żywca za to obwiniać :)

Gość zrenica
te plamki to męty w ciele szklistym.ja tez je mam i sa bardzo denerwujace.niestety mam ich coraz wiecej.najbardziej przeszkadzaja w czytaniu i jeszcze w zimie gdy wszedzie jest bialo ;P a pulsuje powieka nie oko ;) od paru dni mi pulsuje i nie moge sie tego pozbyc ale to chyba rzeczywiscie wina stresu :/

Gość nika884
a starszego tematu nie dalo się odkopac??

Gość weramia
U mnie także pulsuje i rzeczywiście nie oko tylko ja napisano poprzednio powieka. Nie daje mi spokoju od pewnego czasu i nie wiem czy jest to spowodowane ?

Gość ebebebe
do PULSUJĄCE OCZY masz pewnie zmiany zwyrodnieniowe , albo tzw męty.. idź do lekarza bo to się leczy tabletkami lub kroplami , pracuje z okulista i duzo sie na ten temat nasluchalam wiec moze to pomoze :)

Gość Błażej
Szkoda .. ze mam problemy z ścienieniem byłem w Śląskie Centrum Chorób Serca w Zabrzu ponieważ mam też problem z sercem .. i od kilku tyg jem regularnie magnez a oko mi pulsuje dalej więc wątpie żę to brak magnezu :/

Gość gość
SUPER sa te cwiczenia,musze poprobowac:)