Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M....

piguli, sex, 7-dniowa przerwa, pytanie...odpowiedzcie

Polecane posty

Gość M....

Biore Micro kilka mieseicy ale chce go odstawic i zmienic na nowsze pigulki. Obecnie mam 7dniowa przerwe. Kochalam sie z moim chlopakiem w 2 dniu tej 7 sniowej przerwy do konca. Po 7dniowej przeriwe nie chce brac juz pigulek chce zrobic sobie przerwe w zwiazku z tym mam pytanie czy jest prawdopodobienstwo ciazy? czy moge byc spokojna i z czystym sumieniem nie zaczac nowego opakowania? poradzcie

Gość M....
nikt nie odpowie?

Gość oooopel
mozesz byc spokojna w czasie tej 7 dniowej przerwy jestes zabezpieczona wiec w tym drugim dniu rowniez

Gość test
w czasie siedmiodniowej przerwy jestes zabezpieczona TYLKO I WYLACZNIE jesli 8 dnia zaczynasz nowe opakowanie. Wiec odpowiedz na Twoje pytanie brzmi: nie, nie mozesz byc spokojna.

Gość M....
do test: a to nie jest tak ze plemniki zyja 3dni, wiec jesli kochalam sie w 2dniu 7dniowej przerwy to one "moga zyc" do max 5dnia z tej przerwy bez pigulek..??? czyli jesli nie wezme nowego opakowania to mam podstawy do obaw??

Gość test
A reczysz za plemniki swojego faceta, ze wszystkie grzecznie zczezna po 3 dniach? Producenci tabletek anty nie maja tej pewnosci, dlatego jest tak jak napisalam. Sa plemniki "supermany" ;) ktore moga przezyc i tydzien w sprzyjajacych warunkach. Zdarza sie to niezwykle rzadko, ale sie zdarza i nie mozna z gory przewidziec komu i kiedy. Podalam Ci zasade, nie mozesz byc pewna. Przykro mi. (chociaz ja osobiscie uwazam, ze szansa wpadki jest bardzo mala)