Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowankaaaaaa

Po kremach na noc wyskakują mi pryszcze

Polecane posty

Gość kolorowankaaaaaa

Mam 25 lat i pojawiają mi się pierwsze zmarszczki na czole :( Nie chcę na razie kupować żadnych kremów przeciwzmarszczkowych, ale chciałam kupić sobie jakiś dobrze nawilżający na noc. Niestety - kupiłam już chyba ze 4 i po każdym wyskakiwały mi pryszcze, wiec każdy lądował w koszu :o Niedawno kupiłam krem regenerujący na noc z Nivea Visage, bo myślałam, że może będzie lepszy, ale nie :( Też mam po nim okropne pryszcze. Już nie wiem, co mam robić. Nie chcę mieć zmarszczek, ale nie chcę też mieć pryszczy :( Dodam, że mam cerę mieszaną, wrażliwą. Może mi coś doradzicie?

Gość milkaa
..na pewno nie Nivea Wisage...fajny ale chyba tylko do skóry normalnej. Ostatnio uzywam żelu na noc Garniera czysta skóra. Jest w miarę dobry.

Gość kolorowankaaaaaa
Ale czy on coś pomaga na pierwsze zmarszczki?

Gość dziwne to
A kremy na dzień nie powodują u Ciebie pryszczy??? Hmmmm dziwne to, może zapytaj o radę dermatologa, albo używaj zwykłego kremu Bambino.

Gość a moze..
problem nie lezy w kremach tylko w czyms innym, np moze nie oczyszczasz twarzy zbyt dokladnie wieczorem i jak nalozysz krem to dodatkowo blokujesz pory? Czy jak odstawisz krem to nie wyskakuja ci pryszcze?

Gość kolorowankaaaaaa
Nie, na dzien uzywam kremu Sebostatic z Erisa. Ogolnie mam cere trądzikową, cóż począć. Bambino na pewno używać nie będę, bo on jest strasznie tłusty i po nim dopiero miałabym pryszcze :o

a może Krem intensywnie nawilżający Duo, dr Eris z serii Lirene dla cery wrażliwej. Mam ten sam problem co Ty, po kremach na noc, wyskakują mi pryszcze na czole, może są zbyt odżywcze?? Ten krem super nawilża moją mieszano-tłustą cerę, a wit. C ładnie wyrównuje koloryt cery.

Gość jakaś taka bylejaka
Może za dużo tego kremu nakładasz?

świetny kremik na noc to soraya - kuracja dotleniająca, opóźnia procesy starzenia,w sam raz dla Ciebie myśle. Na pryszcze możesz spróbować garniera czysta skóra A, albo droższych vichy, la roche

Gość Ach to ja
Dotleniająca seria jest fajna:) Polecam:) Ja osobiście używam Baleneum kremu dla diedzi na noc oraz Neutrogeny na dzień- działaja wspaniale:) mam wiele zmarszek Ale nie bede na siłęs tosować kremów anty zmarszczkowych..bo na 30 lat bede wygladac starzni.. to sa mimiczne- często się krzywię.... Ech..pogodziłam sie znimi, taka moja urodaajak se komuśniepodoba- niech spada na drzewo!! ;)

Gość kolorowankaaaaaa
Dzieki za rady :) Co do oczyszczania, to zawsze myję buzię pianką Eris, a potem przecieram jeszcze tonikiem, więc na pewno jest czysta :) Kremu nie nakładam za dużo - właśnie specjalnie patrzę, żeby było niewiele. Zobaczę jeszcze ten krem Duo Eris. Sorayę jedną już miałam i niestety kicha :( A nie chcę stracić majątku na tych kremach...