Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

mój INDEKS - do studentów - bardzo WAŻNE PYTANIE

Polecane posty

przeglądałam dzisiaj mój indeks przed oddaniem go do dziekanatu i cos znalazłam ...Otóż jak go otwieracie gziekolwiek to strony są ponumerowane np. 3 strona i obok 4 , 15 strona obok 16 ,no i właśnie ja mam 32 strone a obok 37! a potem już normalnie 38 obok 39 . Jestem w głębokim SZOKU ,przeglądalam mój indeks aby sie upewnić czy wszystkie daty wpisów ,podpisy są na dobrym miejscu A TU TAKI MYK.jAKIŚ BŁĄD drukarski czy CO!! MYŚLICIE ŻE MOGE MIEĆ JAKIEŚ KŁOPTY SKORO WSZYSTKIE EGZAMINY ,ZALICZENIA SĄ ,TYLKO W TYM Jednym miejscu ta numeracja jest ZŁA. NIE WIEM DLACZEGO TAK SIE TYM PRZEJĘŁAM ,przecież ludzie nieraz gubią indeksy ,przecież w protokole mam wszystkie OCENY a ten INDEKS TO W SUMIE KWESTIA ORGANIZACJI TYCH OCEN poradzcie bo chyba nie zasnę :))

zgłoś się z tym raz dwa do dziekanatu, mogą Cię osądzić, że coś Ty wyrwałaś!!!!Muszą Ci nowy index wyrobić

Justyś ale mnie przestraszyłaś o matko ,ale jutro nie moge sie zgłosić do dziekanatu tylko najwczesniej w poniedziałek .Prosze Cie Justyś poradz mi coś i napisz co będzie Twoim zdaniem z tym indeksem ? dlaczego posądzic.O matko ciśnienie mi skoczyło !

Justyś ale mnie przestraszyłaś o matko ,ale jutro nie moge sie zgłosić do dziekanatu tylko najwczesniej w poniedziałek .Prosze Cie Justyś poradz mi coś i napisz co będzie Twoim zdaniem z tym indeksem ? dlaczego posądzic.O matko ciśnienie mi skoczyło !

koniecznie zglos do dziekanatu i zazycz sobie aby Ci potwierdzono na wewnetrznej stronie okladki \"tylnej\" , ze brak stron \"od - do\" wynika z bledu drukarskiego, ma byc podpis, data i pieczatka pracownika dziekanatu. Przejrzyj dobrze caly indeks czy tylko brakuje tych stron, ktore juz zauwazylas, jezeli nie beda chcieli Tobie potwierdzic braku stron, napisz podanie do rektoratu z prosba o wymiane indeksu, (oceny beda Ci przepisane). Obejrzyj dokladnie strony, jezeli jest mozliwosc, ze ktos Ci te strony wyrwal bez Twojej wiedzy, (nie jest juz wazne kto i dlaczego) popros o wymiane indeksu do rektoratu i motywuj ... wlasnie... ze jestes poszkodowana a nie \"winna\" zastalej sytuacji, zaznacz, ze nie zostawisz na przyszlosc nigdy indeksu \"bez opieki\" itd... W kazdym razie nie panikuj, kazda sytuacje mozna uratowac, najwazniejsze, aby Ciebie nikt nie oskarzyl o falszerstwo, gdy \"odkryje\" blad pewnego razu.Bardzio wazne jest abys obejrzala pod lupa czy rzeczywiscie nie zostaly wyrwane te kartki... sorry, ze sie tak rozpisalam-)

nie denerwuj sie poprostu to zglos w poniedzialek, powiedz ze pewnie to blad drukarski i tyle, nie bedzie klopotow w koncu index jest bardziej dla studenta.... wazna jest karta egzaminacyjna

Gość ząbek4
pzrestańcie straszyc dziewczyne, nie bedziesz ponosiła zadnych konsekwencji. Indeks jest dla Ciebie a wszystko co potrzebne do dokumentacj o Twoich zaliczeniach już mają w dziekanacie w protokołach

NIE MARTW SIĘ! To naprawdę nie jest problem. Ważna jest karta egzaminacyjna, a nawet jak z nią się coś stanie, to jeszcze nie jest tragedia. Pamiętaj, że wykładowcy wpisują wszystko do protokołu. Zapewniam Cię, ze nie masz się czym martwić :) Spokojnej nocy!

Gość Dziekanica
Pracuję w dziekanacie, więc wiem, że zdarzają się takie buble z drukarni. Nie ma co panikować. Zgloś sytuacje w dziekanacie.

Gość spokojnie spokojnie
Czasem indeks sie rozpada - ja tak mialam - i wypadaja kartki (szyja za slabo w drukarni). Porownaj moze swoj indeks z czyims. Jak zauwazysz faktyczny brak kartek to poszukaj ich w domu, a jak ich nie znajdziesz to rownie dobrze w dziekanacie mogly wypasc przy okazji ostatniego oddawania indeks. Tak czy siak nie panikuj tylko w poniedzialek zglos to w dziekanacie i nie daj sobie wmowic, ze to twoja wina :) Pzdr