Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczerpana

co robic ?Jak pomóc ?

Polecane posty

Gość wyczerpana

Jestem na wyczerpaniu nerwowym . Chodz bronie się jak moge . Przezylam w ostatnich kilka miesiecy wstrzas . Mój chłopak zakochał sie a raczej zauroczył na czacie i popadl przez to w dołki. Teraz tego bardzo załuje ze tak postapil chce wszystko od nowa zaczac ale narastajace kłopoty go jeszcze bardziej dołuja . Jest ze mna od 10 lat . Wszystko mi powiedział co robił za moimi plecami itd . Na poczatku go znienawidziłam za to ze tyle lat i on zawiódł mnie i moje oczekiwania . Pomagam mu jak tylko moge płace nawet jego długi . On mówi ze się pomylił i to bardzo . Kocha mnie ale ja jakos dziwnie to odbieram bo i on dziwnie się zachowuje . Jego twarz straciła blask . Wiem jedno ze chciałby zeby tego nigdy nie było bo przez to wpadł w kłopoty. Nie wiem jak mam mu pomóc . Mówi mi tez zebym go kochala ze to mu pomoze . Ale ja go nadal kocham mimo wszystko.

Gość all right
być przy nim..ale czy odwdzięczy Ci się za okazaną pomoc tak jak tego pragniesz tego nie wiem

Gość tak.....
niektórzy faceci to geniusze manipulacji i robienia z siebie ofiary, w sytuacji gdy coś spieprzą... Grunt to umiejejętnie odwrócić sytuację i jedocześnie uwagę od tego co się złego zrobiło. Biedulek jeden, zagubił się i teraz Ty musisz mu pomóc, bo się pogubił...Ech... kopa w tyłek takiemu!

Gość Zona lenia
no dziewczyno ,jak Ty płacisz jego długi to on Cię już nie bedzie szanował

Zona lenia --> Az tak bym nie geeralizowal, ale rzeczywiscie nie powinnas \'wyczerpana\' pozwolic, aby robil z siebie ofiare. Moze poczuc sie zbyt pewnie albo stracic szacunek. Poza tym teraz to on powinien sie wykazac wyjatkowymi staraniami a nie Ty. Niech zapracuje na Twoje uczucia :)

Gość sam1
do wyczerpana: hahahaahahah ale jestes naiwna hahahah pomagasz mu i splacasz dlugi......ojjojoj ale teraz jestes mu potrzebna. Niedojrze ze powiedzial ci w twarz jak robil cie w balona to teraz jeszcze cie namowil na splate dlugu....hahahahaha oj ty matko Tereso przygotuj sie ze jak posplacasz to on cie rzuci bo juz nie bedziesz potrzebna. Jak mozesz byc tak naiwna bo co bo 10 lat a myslisz ze dla niego ma to jakies znaczenie ??? Ta z czatu by sie nie podjela takiej glupoty jak ty dlatego jest z toba dalej. :Jego twarz stracila blask" a skad ma tam byc blask jak on cie tylko po chamsku wukorzystuje. Powiedz co ten biedaczek robi dla ciebie wzamian za to ze splacasz jego dlugi ???? Chyba nic bo biedny sie zalamal....hahahaha Jestes totalnie zaslepiona,naiwna, mala dziewczynka i zycze tobie zeby cie wykorzystal do konca za twoja glupote. Tylko pozniej nie zakladaj topikow " moj chlopak mnie wykorzystal i rzucil chyba sie powiesze."

Gość no jeżeli jego twarz...
... stracił blask to ja bym odeszła :O