Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczekona

Dobry Ginekolog w Łodzi???

Polecane posty

Gość poszukiwaczekona

kogo polecacie, planuje ciąże poszukuje dobrego ginekologa!!!

hej, ja tez jestem z Łodzi i mam podobny problem. A u kogo sie teraz leczysz?

czesc Polecam dr Kidawska-Liecka Przyjmuje w Salve i w Luxmedzie Prowadzi moja ciaze i jest super.

Gość poszukiwaczekona
ja chodze prywatnie ale chcialabym takiego lekarza, ktory sam by proponowal jakie badanie powinien mi zrobic, bo ja przeciez sie na tym nie znam a ten moj lekarz jak nie zapytam sama to nic nie zaleci, w sumie nie mialam zadnych robionych badan poza takim ogolnym zbadaniem mnie, a mam juz 27 lat, chyba cos nie tak jak myslicie chcialabym jakiegos lekarza ktory sam od siebie cos powie a nie trzeba bedzie z niego wyciągać!!! wolalabym zeby to nie byl gabinet prywatny bo z kasa coraz gorzej a zna ktos lekarzy z CZMP? kogo polecacie?

Gość podnoszek

Gość upuppuppupupupuuuuuuuuuu

Gość edysiaj
Droga monique80, ja również chodze do dr Kidawskiej-Lipeckiej. Pamiętam ją jeszcze ze studiów z jej "normalnego" podejścia do ciężarnych. Nurtuje mnie tylko problem porodu. P. dr nie pracuje już w Madurowiczu, w jaki sposób można załatwić jej udział przy porodzie? Ze względu na wadę wzroku będzie to cesarka. A tak na marginesie to który to tydzień? -u mnie 8 Pozdrawiam

ja jezeli chodzi o ginekologa to polecilabym dr Wojciecha Wilinskiego!Przyjmuje w przychodni w Madurowiczu oraz prywatniena ul. Kaminskiego 31. Ta ulica Odchodzi od ul. Rewolucji 1905r!Jadac Rewolucji trzeba skrecic w prawo!W nastepna ulice za Sterlinga! Razem z Wilinskim w tym samym budynku przyjmuje Lech Dudarewicz!Ponoc najlepszy specjalista od usg!I ma zajebisty sprzet!Robi tez usg 3D i 4D :)

A skąd macie takie informacje,ze dr Lipecka nie pracuje w Madurowiczu.??? Ja właśnie zarejestrowałam sie do niej w Przychodni w Madurow. A swoja drogą to nie wiedziałam że dr Wiliński się przeniósł tutaj.Znam go z Przyrodniczej.Odbierał mi 3 poród i rzeczywiście jest super facet:)