Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuprynka

profesjonalne szampony i odzywki do wlosow??

Polecane posty

Gość czuprynka

witam - mam pytanie czy ktoras z Was dziewczyny uzywa lub uzywala profesjonalnych kosmetykow do wlosow dostepnych tylko u fryzjera? Zastanawiam sie nad kupnem takich kosmetykow, ale wiadomo ze sa one dosc dogie, dlatego zastanawiam sie czy warte sa swej ceny i rzeczywoscie takie dobre. z gory dziekuje za odpowiedz

Gość hejka**
ja nioe używałam profesjonalnych szamponów ani odżywek jak narazie, ale mam drogi preparat do prostowania włosów, dałam za niego 45 zł, ale efekty po nim są nie do porównania do tych, jakie osiagałam sklepowymi preparatami. Tak właśnie sie zastanawiam nad jakąś odżywką u fryzjera, ehhh, tylko te ceny :P

Nie jest to profesjonalna odżywka ale jest super poleciła mi ją fryzjerka. Teatrament Wax Henna w aptece. cena około 20 zł starcza na bardzo długo włosy szybko rosną, są niewiarygodnie miękkie i lśniące. Polecam!!!

Gość Ach to ja
Ja używam włoskiej firmy szamponu pogrubiającego włosy. Nadaje wspaniałą puszystość, blask i rzeczywiście włosy są nieco grubsze, silniejsze... Polecam!! Kosztował mnie 45zł...Do tego powinna być odżywka i tonik..ALe bez przesady;)

Gość anetaaaaa
mysi--> a ta odzywka jest ze sołukiwaniem czy bez??

Gość czuprynka
do ach to ja - mozesz mi napisac jakiej firmy jest ten szapmon, bo tez chciala bym pogrubic swoja czuprynke

Gość m*ysia
Ja upowałam profesjonalne odzywki u szampony loreal u fryzjera i niestety nie widze róznicy poza ceną od tych kupowanych w drogeriach. -------------------------------------------------------------------------------------- http://www.xn--twojeciao-xub.pl :-)

m*ysia , dokładnie , kupowałam loreala w salonie , włosy były fajne , ale teraz mam to samo po pantene , jakies 6x taniej . tylko na maske , z jasnożółtej linii , nie pamietam nazwy , dla przesuszonych i zniszczonych czasami sie skusze.

Gość a ja miałam Joico
K-pak czy jakoś tak, szampon i odżywkę i nie dość że drogie cholersto, to jeszcze śmierdzi tak że błeeeeee (sperma z dodatkiem owoców) i do tego rzadkie to takie jakieś, wolę Pantene, Elseve, Dove, Glisskur, nie najtańsze a dobre baaardzo.

Gość czuprynka
wlasnie zastanawiem sie nad kupnem szamponu i odzywki z loreal professional, ale po tym co napisala m*ysia to hmmmm

Gość lalalalalalala

anetaaaaa, ta odżywka Teatrament Wax Henna jest niestety do spłukiwanie, ale używa się jej raz w tygodniu. nakłada się ją na włosy i przykrywa jednorazówką i tak pół godziny. Potem słukać. Rewelacyjna jest. Właśnie testowałą ją moja mama i jest zaskoczona efektem. Podobno stosują jąosoby po chemioterapii.

używam Waxu a) z przyzwyczajenia b) czekam aż się coś wydarzy? generalnie to może i włosy rosną ciut szybciej ale mimo długiego spłukiwania to włosy mam trochę sztywne i niemiłe w dotyku i trochę sie elektryzują...no ale nadal będę używać :) co myślicie o nowej serii Pantene Pro-V do brązowych? błyszczą się choć trochę?

Ja używałam kiedyś serii Kerastase, ale niestety juz mnie na to nie stać - a były cudowne. Szampony, maski, odżywki itp - do wszystkich rodzajów włosów, także dość nietypowych. Tylko drogie strasznie :(

Ja używam tej serii Pantene do brązowych. Szampon i odżywka. Włoski są miekkie i pachnące, ale spektakuralnych efektów brak;)